Читај ми!

СНС: Србија се буди из ноћне море

Српска напредна странка констатује да је последњи покушај Драгана Ђиласа да нешто смислено каже грађанима, једнако безуспешан колико и све чега се он дохвати.

Српска напредна странка поручила је да се Србија "буди из ноћне море владавине Демократске странке и њиховог бездушног упропашћивања земље" и да је земља, захваљујући лидеру СНС Александру Вучићу, на правом путу изградње јаке и поштене Србије.

"Србија је, захваљујући председнику СНС Александру Вучићу, на правом путу изградње економски јаке и поштене Србије колико год то сметало тајкунима, криминалцима и свима којима је само њихова корист преча од Србије", навели су напредњаци.

Председник ДС Драган Ђилас је раније данас критиковао рад владе у области економије, оцењујући да она нема економску политику и упитао шта остаје од рада владе када се склони борба против криминала и корупције.

"Српска напредна странка констатује да је последњи покушај Драгана Ђиласа да нешто смислено каже грађанима, једнако безуспешан колико и све чега се он дохвати. Вапај Ђиласа за комбинацијама и пословним ускостраначким приликама јесте јачи од њега, што и не чуди, јер исти тај Дјилас, чувени гигант менаџер, има за циљ једино бестидно богаћење само за свој џеп, а на рачун грађана", наведено је у саопштењу СНС.

Напредњаци су навели да је "алармантно и бујање политичких комплекса Ђиласа, панично кукање и хистерија, само док изговара име Александра Вучића".

"Патолошка мржња и јефтини наступ је све што Ђилас има да понуди. Док он замуцкује од популистичких подметачина и финансијског и маркетиншког консалтинга, Вучић борави у УАЕ и потписује уговор већи од 200 милиона евра, што је највеће улагање у српску привреду у протеклих неколико деценија", наводе напредњаци.

Они истичу да се, захваљујући Вучићу и његовој беспоштедној борби против криминала и корупције и грчевитој борби за привлачење страних инвестиција, грађани Србије већ сада осећају бољитак.

Ђилас је, одговарајући на питање да ли је могућа коалиција СНС и ДС уколико евентуално буде ванредних парламентарних избора, навео да не види како би та коалиција могла да се направи и да ДС има програм и стандарде и да може са онима који то прихватају, а да се оно што СНС ради не уклапа са оним што ДС предлаже.

"Ми смо за департизаију, они постављају људе који су партијска кадровска решења, они стављају Бачевића да копа канал до Егејског мора и раде све супротне ствари", рекао је Ђилас и додао да је ДС суштински за ЕУ, а СНС само декларативно, будући да не дели европске вредности, "што показује и то што су се на слободи нашли они који су полицајцима гурали бакље у уста".

Саопштењем на саопштење

Коментаришући реаговање Демократске странке на критике које су напредњаци претходно упутили демократама, Српска напредна странка саопштила је вечерас да ДС "највише боли истина"- да није СНС та која је протеклих 12 година водила "катастрофалну политику која је опустошила земљу, разорила институције и осиромашила грађане".

"Позивамо демократе да не манипулишу више истином, да се не сакривају иза бедних покушаја извртања чињеница и да престану бољима од себе да држе лекције о европским вредностима, које су обесмислили својим поступцима, и привлачењу страних инвестиција, које су током владавине ДС нашле место само у џеповима њихових функционера", наводи СНС.

Према оцени СНС-а, политику чији су лајтмотив биле пљачкашке приватизације, отимачине државног новца, намештени тендери, ортачка погађања, водила је управо Демократска странка.

"О односу грађана према демократама најбоље ће рећи резултати наредних избора, кад год они били одржани, јер је свакоме у овој земљи јасно да је Србија са СНС-ом и њеним председником Александром Вучићем, коначно добила честите људе који се одговорно и домаћински односе према својој држави",саопштили су напредњаци.

Како је наведено у саопштењу, СНС је снажно посвећена опоравку Србије, враћању достојанства грађанима, успостављању правног система, изградњи јаких институција и економском просперитету.

"На том путу нас нико никада неће зауставити, јер смо ту да бисмо урадили нешто за ову земљу, за разлику од демократа, који су радили само за добробит својих ускостраначких интереса", додаје се у саопштењу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи