Читај ми!

Миленић: СПС нас не брани од терора полиције

Немамо подршку СПС-а у одбрани градске управе од терора полиције, рекао потпредседник странке "Заједно за Шумадију" Саша Миленић.

Потпредседник владајуће странке у Крагујевцу "Заједно за Шумадију" Саша Миленић изјавио је да та странка нема подршку Социјалистичке партије Србије у "одбрани градске управе од терора полиције".

Према речима Миленића, градско веће утврдило је нацрт акта под називом Закључци и мере за хитну седницу Скупштине, који, између осталог, предвиђа низ мера у "одбрани града од полиције".

Миленић је рекао да крагујевачки социјалисти неће гласати за тај документ на ванредној седници Скупштине нити учествовати у њеном раду. Ванредна седница још није заказана, рекао је Миленић који је изразио очекивање да ће бити одржана наредне седмице.

"Као функционер 'Заједно за Шумадију', у име вишегодишње сарадње са градским одбором СПС-а, могу само да кажем да поштујем такву њихову одлуку као њихов став", рекао је Миленић.

Владајућа странка "Заједно за Шумадију" је у последњих месец дана неколико пута најављивала ванредну седницу Скупштине, али до данас она није одржана.

Власт у Крагујевцу Заједно за Шумадију врши уз подршку странака Г 17 плус, ДСС, ЛДП, СПО и СПС.

Од 2004. године, странка Заједно за Шумадију у вршењу власти увек је имала подршку крагујевачких социјалиста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи