Читај ми!

Преко Јагодине у ЕУ

Драган Марковић Палма каже да је Србија преко Јагодине ушла у Европску унију, јер је тај град добио земљиште у месту Керамоти у Грчкој. За две до три године тамо ће бити изграђен и хотел, наводи Марковић.

У месту Керамоти, преко пута грчког острва Тасос, где је Јагодина од општине Хрисопули добила два хектара земље, за две до три године биће изграђен хотел, изјавио је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.

"Биће изграђен хотел или више хотела са пратећим садржајима, у које ће ићи наши ђаци", рекао је Марковић, на свечаности доделе индекса бруцошима Педагошког факултета у Јагодини.

Последњих неколико година о трошку града на летовање у Грчку шаљемо матуранте средњих школа и то "плаћамо као Грчка", а са изградњом наших хотела биће друкчије, навео је Марковић.

Он је истакао да је добијањем тог земљишта Србија "ушла у ЕУ преко Јагодине".

Јагодина и Хрисопули су градови побратими, сарађују последњих петнаест година, а званичну предају земљишта у Керамоти обавили су 8. септембра председник општине Хрисопули Савас Михалидис и Драган Марковић.

Јагодина је Хрисопули, 2008. године, поклонила хектар земљишта у Индустријској зони на Коридору 10 за изградњу привредних објеката.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи