Конузин одлази из света дипломатије

Одлазим из света дипломатије, рекао руски амбасадор у Србији Александар Конузин и оценио да његова земља према Србији гаји топле и пријатељске односе.

Руски амбасадор у Србији Александар Конузин оценио је да Русија према Србији гаји топле и пријатељске односе и навео да ће по истеку мандата у Београду престати да се бави дипломатијом.

"Ускоро ћу отићи јер је завршен мој мандат, одлазим из света дипломатије", рекао је Конузин на отварању изложбе радова савремених јужноафричких уметника "Саут Африка митинг поинт" у Руском дому.

Конузин је навео окупљеним званицама да је своју дипломатску каријеру почео у Африци и да је симболично завршава на манифестацији посвећеној Јужној Африци.

"Опраштам се од вас и желео бих да запамтим ваша лица, јер сам све време овде осећао топлоту и доброту према нашој земљи (Русији)", рекао је Конузин.

Шеф српске дипломатије Иван Мркић пожелео је Конизину на опроштајном ручку успех на новој функцији у Министарству за ванредне ситуације Руске Федерације.

Мркић је Конузину одао признање на сарадњи и залагању на унапређењу билатералних односа и рекао да се нада да ће бити интензивиране везе Србије и Русије у свим областима.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи