Читај ми!

СРС: Поништити хашке пресуде

Радикали траже поништење свих пресуда српским војним и политичким руководиоцима који су у Хагу осуђени за "наводне злочине на Косову".

Српска радикална странка затражила је, после јавног иступања заштићеног сведока, који је као припадник ОВК учествовао у монструозним злочинима над Србима, поништење свих пресуда српским војним и политичким руководиоцима који су у Хагу осуђени за "наводне злочине на Косову".

Све те пресуде су доведене у питање, јер их је Хашки трибунал донео на основу двоструких аршина и као такве морају бити поништене, наводи се у саопштењу СРС.

Уверени смо да постоји још сведока који имају доказе о трговини органима и бројним другим злочинима Хашима Тачија и његове ОВК, али због застрашивања и уцена нису лако доступни Тужилаштву.

Такође, истиче СРС у саопштењу, појављивање оваквих сведока доводи у питање и све прошле и будуће преговоре са влашћу у Приштини и додаје да све постигнуте договоре, Влада Србије мора одмах да поништи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи