Читај ми!

Весић: Не правим странку са Ђиласом

Некадашњи високи функционер ДС-а Горан Весић негирао писање медија да учествује у наводном формирању нове странке коју би водио градоначелник Београда и заменик председника ДС-а Драган Ђилас.

Писање медија да Горан Весић учествује у наводном формирању нове странке коју би водио градоначелник Београда и заменик председника ДС Драган Ђилас, некадашњи високи функционер Демократске странке је негирао.

"Од 2003. године не бавим се активно политиком већ бизнисом. У складу с тим немам политичких амбиција, нити имам намеру да икада поново будем функционер било које политичке странке. Сходно томе, не учествујем у прављењу било које нове странке", наводи се у изјави Весића достављеној Бети.

Весић је навео да је члан ДС од 1989. године и да као члан странке има право на мишљење о актуелним догађајима, на "своје симпатије", као и на "своје пријатеље у тој странци".

"То треба да остане моја приватна ствар. Ово је био само ружан покушај да будем увучен у оно што се тренутно дешава у ДС са чим немам никакве везе", навео је у изјави Весић.

И Драган Ђилас је негирао писање листа Данас да Весић припрема програм и стратегију деловања нове странке, коју би основао Ђилас уколико ДС у скорој будућности не прихвати његове захтеве за реорганизацију и нову стратегију деловања странке.

"Нетачно је пре свега зато што никакву странку не правим, па за било каквим програмом нема потребе", пренео је Данас на свом сајту изјаву Драгана Ђиласа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи