Читај ми!

Седница Главног одбора ДС-а 8. септембра

Главни одбор ДС-а требало би 8. септембра да одржи седницу, на којој би се разматрао извештај о раду странке, сазнаје Танјуг.

Седница Главног одбора Демократске странке на којој ће демократе разматрати извештај о раду, требало би да буде одржана 8. септембра, сазнаје Танјуг у тој странци.

Седница тог страначког органа првобитно је требало да буде одржана 1. септембра, али је померена за седам дана касније због конгреса Социјалистичке интернационале у Јужној Африци 30. августа и 1. септембра.

Како је Танјугу речено у тој странци, ванредна седница Скупштине ДС-а најраније би могла да буде одржана за два месеца, јер је толико времена потребно за припреме.

Према писању београдских медија, пре седнице, а у току ове недеље, требало би да се састану председник ДС-а Борис Тадић, заменик Драган Ђилас и потпредседник странке Бојан Пајтић како би се договорили о критеријумима за утврђивање одговорности за изборни пораз странке.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи