Читај ми!

Бошко Ничић, камен спотицања

Општински одбор СНС-а поручује градоначелнику Зајечара Бошку Ничићу да је време да оде с власти. Зајечарски напредњаци желе преговоре са СПС-ом и ДС-ом ради промене власти коју води УРС. Само напред, нека пробају, немам ништа против, одговара Ничић.

После спора градоначелника Зајечара и Агенције за борбу против корупције због дуплих функција, огласио се општински одбор Српске напредне странке, који Бошку Ничићу поручује да је време да оде с власти.

Зајечарски напредњаци траже од централе своје странке зелено светло да почну преговоре са СПС-ом и ДС-ом и промене власт коју у Зајечару воде Уједињени региони Србије.

Кап која је прелилу чашу за зајечарске напредњаке је изјава Бошка Ничића листу Курир да му се од Александра Вучића тресу ноге.

Био је то одговор градоначелника Зајечара на упозорење првог потпредседника Владе да сви који имају мандат у извршној власти морају вратити свој посланички мандат у Скупштини Србије.

Стефан Занков из општинског одбора СНС-а у Зајечару каже да, уколико су функције које обавља Ничић неспојиве по Уставу и закону, то мора да се исправи.

То је, како каже, нешто најнормалније што је Вучић тражио пре свега од наших функционера и од наше странке.

"Та реакција Ничића била је потпуна непримерена и мислим да после толико година бахатости и приватизовања Зајечара са његове стране мора да дође до промена, као и у целој Србији и у зајечарској власти. И Одбор и ја лично тражимо помоћ од централе да се у преговорима пре свега са СПС и ДС та ситуација у Зајечару промени", рекао је Занков.

Само напред, нека пробају, немам ништа против, одговор је Бошка Ничића на најаву напредњака да ће направити нову већину у Зајечару без Уједињених региона Србије.

Иначе, локалну власт у том граду чине УРС, СПС и ДС.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи