Читај ми!

Еулекс на мети

Бивши председник општине Качаник Џабир Жарку планирао ликвидацију два тужиоца и једног судије Еулекса, пише приштинска штампа. Жарку је платио 20 хиљада евра за постављање бомбе испод аутомобила енглеске тужитељке Марие Бами, наводи "Коха диторе".

Бивши председник општине Качаник Џабир Жарку планирао је убиство два тужиоца и једног судије Еулекса, плативши 20 хиљада евра за постављање бомбе испод аутомобила енглеске тужитељке Марие Бами, преноси приштински лист Коха диторе.

Тужитељка Мариа Бами је прошле године подигла оптужницу против Жаркуа за изнуду, на основу које је он осуђен на три и по године затвора и треба да оде на издржавање казне.

Приштински лист наводи да је намеру Жаркуа да ликвидира званичнике Еулекса открио сведок у процесу случаја "Секирача", када је од подметнуте бомбе у истоименом локалу у Приштини 2007. године погинуло двоје, а рањено 11 људи.

Сведок чији идентитет лист не наводи рекао је да је Жарку платио 20 хиљада евра особи да постави бомбу на возило тужитељке Марие Бами и да је сада већ осуђени председник општине Качаник планирао убиство и тужиоца Мауриција Салустра и председника Скупштине судија Еулекса.

Жарку је високи функционер владајуће Демократске партије Косова и годинама уназад председник општине Качаник, на крајњем југу Косова и Метохије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи