Аналогија: Упознајте најбоље београдске стендап комикчарке

Отворено о смеху и сексу и мушкарцима који мисле да су бољи од жена у тим стварима говоре и чаркају се Ана, Јелена и Јагода и опет Ана.

Да ли је ли до публике или до глупих фора, када се публика не смеје откривају нам Жене које причају - Ана Златановић, Јелена Мандарић и Јагода Јовановић

Нашој новинарки и водитељки Београдске хронике су Ани Манојловић су у најновијој епизоди @analogija-podkast откриле како се осећају када се из сале коју покушавају да засмеју чује само тишина.

Сложиле се се да је много лакше накога расплакати него засмејати и причале о томе како припремају шале за своје наступе. Посебно вече је одвојено и за црни хумор за који сваки пут, унапред морају да објасне шта је, како се посетиоци не би превише саблазнули.

Да ли су људи без смисла за хумор сиромашни или глупи, само је једно од питања о којем можете да размислите пре него што кликнете да чујете њихов смех и разговор. Оне имају одговор.

Ево још неких тема: чиме се баве када нису на бини, да ли ико у приватном животу схавата озбиљно, шта раде када су тужне, може ли ускраћивање секса бити казна и како пацијенти реагују када лаборанткиња (Јелена) тражи вене да би извадила крв без наочара...

Ова епизода @analogija-podkast ће вас сигурно засмејати, а открићете да у соби седи и један Ђура. Опустите се и погледајте на хумор из кутије.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије