Линта: Листа СНС-a омогућиће једнаке услове за живот свима

Председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта позвао је грађане да на изборима гласају за листу "Александар Вучић-Зато што волимо Београд", јер се, како каже, представници те листе брину о потребама свих грађана, укључујући социјално угрожене, те најугроженије - избегле из Хрватске и БиХ.

Линта је оценио да председник Вучић, Влада Србије и Град Београд у последње четири године воде одговорну политику, те да се посебно баве социјално угроженим суграђанима.

"Међу најугроженијима се налази велики број избеглица из Хрватске и БиХ и интерно расељених лица са КиМ. Једно од главних предуслова интеграције избеглица, интерно расељених лица и осталих социјално угрожених грађана јесте решавање питања становања", наводи Линта. 

Истиче, да становници приградских и новооизграђених насеља као што су Борча, Овча, Батајница, Бусије, Алтина, Грмовац, Камендин, Земун поље, Ледине, Калуђерица и многа друга морају имати једнак квалитет живота као и грађани који живе у центру Београда.

"То значи изградњу водоводне и канализационе мреже, школа, вртића, домова здравља, асфалтирање улица... Због тога је важно да листа око СНС-а на челу са Александром Вучићем оствари убедљиву победу да би се наставио активан рад на стварању једнаких услова за живот свих грађана Београда", каже Линта.

Савез инвалида рада подржава листу "Александар Вучић"

Српска напредна странка учинила је много на олакашавању живота особа са инвалидитетом у Београду и целој Србији, због чега је Савез инвалида рада Србије позвао чланове да на изборима у недељу подрже листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд".

Председник Савеза са око 400.000 чланова Божидар Цекић подсетио је да је актуелна власт у Београду само прошле године направила више од 100 рампи за особе са инвалидитетом, што је значајно олакшало њихово кретање и приступ многим институцијама.

"Захваљујући бројним подстицајима од стране државе послодавци су почели да запошљавају особе са инвалидитетом и многи су успели да пронађу посао. Такође, донети су бројни закони који се тичу нашег положаја у друштву и зато наш Савез даје подршку листи 'Александар Вучић - Зато што волимо Београд!' која једина има пуно разумевање за проблеме особа са инвалидитетом и већ годинама ради на њиховом решавању", истакао је Цекић у саопштењу.

"Одговорним пословањем дугови су смањени за 700 милиона евра, имамо нове домове здравља и вртиће, до приградских насеља коначно стиже водоводна и канализациона мрежа. Најстарији Београђани имају пуну пажњу и подршку тренутног руководства града, а како бисмо могли да наставимо са унапређењем положаја особа са инвалидитетом, али и свих других грађана Београда, важно је да гласамо за листу ‘Александар Вучић - Зато што волимо Београд!‘, јер то је глас за сигурну будућност свих нас", сматра Цекић.

понедељак, 01. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару