Савез инвалида рада Србије подржао СНС на изборима

Савез инвалида рада Србије који броји око 400.000 чланова и има 130 општинских организација, подржава листу "Александар Вучић – Зато што волимо Београд", саопштио је председник те организације Божидар Цекић.

Цекић наводи да у тој организацији сматрају да су председник Србије Александар Вучић и СНС направили одличне резултате у целој држави, а посебно у Београду.

Београд је данас културна престоница Југоисточне Европе у коју долази све више туриста из целог света, рекао је Цекић.

Како је истакао, након 40 година уклоњено је ругло од железничке станице до Сајма и ту сада ниче модеран и лепши део Београда. 

"Иако су многи покушали да оспоре тај пројекат, резултати су већ видљиви и јасно је да ће бити успешно завршен. Граде се нови домови здравља, посебно у приградским општинама, имамо нове школе и вртиће, имамо стотине нових километара водоводне и канализационе мреже. Сво то је резултат пожртвованог рада тренутног руководства у Београду, које предводи СНС ", сматра Цекић.

Председник Савеза инвалида рада истиче да је актуелна власт, како у Београду, тако и Србији, учинила много тога како би олакшала живот особама са инвалидитетом.

"У Београду је само прошле године направљено више од 100 рампи за инвалиде, што ја значајно олакшало наше кретање и приступ многим институцијама. Такође, ова власт даје бројне подстицаје послодавцима који запошљавају особе са инвалидитетом, а захваљујући тим бенифицијама многи инвалиди су успели да пронађу посао" додао је Цекић.

Каже и да дају подршку листи "Александар Вучић – Зато што волимо Београд", јер верују да је то подршка даљем напретку Београда и Србије.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије