Вујовићева, Недимовић и Ђорђевић обишли грађане

Председница општине Савски венац Ирена Вујовић и чланови Председништва СНС-а Бранислав Недимовић и Зоран Ђорђевић су у оквиру кампање одвојено обишли грађане појединих београдских општина.

Ирена Вујовић каже да је пројекат "Београд на води" променио изглед главног града Србије и сврстао га у ред метропола које се не стиде ни спрам једног европског града.

Функционерка СНС-а је посетила дом породице Маринковић у Карађорђевој улици и рекла да се из дома ове београдске породице, са чије терасе се пружа поглед на Београд на води, најбоље види "све оно што је градска власт обећала пре четири године - да ће Београд бити велико градилиште".

"Овај задатак је успешно испуњен", истакла је Вујовићева и додала да захваљујући томе Београд данас има 20.000 више запослених у односу на 2013. годину.

Она је изјавила да је у разговору са породицом Маринковић видела колико су захвални граду и задовољни за све што је учињено на територији Савског венца.

Недимовић: Новца ће бити све више, СНС брине о грађанима

Члан председништва СНС Бранислав Недимовић изјавио је да је одговорном политиком која се спроводи у Београду, у овој години издвојено 180 милиона динара наменских субвенција у пољопривреду.

Новца ће, каже, бити све више јер СНС брине о потребама својих суграђана.

Обилазећи винарију "Тришић" и пољопривредна газдинства у насељу Вранић у општини Барајево, где је са суграђанима разговарао о подстицајима које градска власт предвођена СНС--ом, даје за развој пољопривреде, Недимовић је изразио уверење да ће тим СНС и у наредне четири године наставити да улаже у ту област.

"Београд не чини само урбани део града, већ и сва околна села, која су по више десетина километара удаљена од центра града", подвукао је он. 

Изборна листа "Александар Вучић - Зато што волимо Београд!" верује у равномерни развој свих делова Београда, јер уколико не подржимо развој околних насеља не може ни цео Београд успешно да се развија, закључио је Недимовић.

Ђорђевић: Гласањем за листу СНС мислимо на своју будућност

Гласањем за листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" првенствено мислимо на своју будућност, изјавио је члан Председништва Српске напредне странке Зоран Ђорђевић који је посетио општину Младеновац.

Како је наведено у саопштењу Ђорђевић је са око стотинак најстаријих суграђана разговарао о одговорној социјалној политици коју спроводи тим СНС у Београду.

Он је истакао да градска власт на челу са СНС брине о свим друштвеним групама, посебно оним најстаријим, о чему сведоче и београдске сениор картице подељене најстаријим суграђанима које им омогућавају разне попусте и погодности.

субота, 17. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару