Стефановић и Антић: Брига о људима основа Вучићеве политике

Члан Председништва СНС-а Небојша Стефановић и потпредседник Главног Одбора СПС-а Александар Антић су у разговору са мештанима Вранића поручили да је брига о људима основа политике Александра Вучића.

Небојша Стефановић и Александар Антић су посетили три породице, између осталог и ону у којој су рођене прве тројке у Вранићу.

Стефановић је нагласио да је циљ политике коју спроводи Александар Вучић да људи живе достојанствено и пристојно од свог рада.

"Много људи је током владавине ДОС-а, због пљачкашких приватизација остало без посла, сада хоће да се врате да наставе да управљају нашим животима. То не сме да се понови", рекао је Стефановић.

Додао је да се Вучић залаже за прилив инвестиција у све делове Србије, али да је један од циљева и подстицање људи да самостално покрену производњу.

Антић је рекао да је циљ Владе да се Србија развија, да се отварају фабрике и граде путеви, али и да се у сваком тренутку зна за кога се то ради.

"Оно што радимо, радимо за нашу Србију и за наш народ. Веома је важно што градимо путеве, али ја сам далеко срећнији што сам данас, овде у Вранићу, видео три бебе и разговарао са људима. Најважнији су људи, важно је да се нађемо једни другима", рекао је Антић.

Нагласио је да ће управо то бити мерило квалитета онога што Влада ради у Србији – брига о људима.

"Зато смо стали уз Вучића, да бисмо наставили тим путем", поручио је Антић.

Небојша Стефановић је данас обишао и општину Савски венац и у разговору са пензионерима општине Савски венац рекао да је на предстојећим изборима сваки глас важан и да је сигуран да пензионери са "својим богатим искуством не могу да погреше".

Стефановић је истакао да је неопходно искористити богато искуство и изразити захвалност генерацијама које су градиле Србију и на свему што су учинили како би она била снажна и напредна.

"Наш задатак је да заједно са Вучићем још снажније подстакнемо запошљавање и прилив инвестиција", рекао је Стефановић.

Говорећи о значају избора за председника Србије, Стефановић је нагласио да је сваки глас важан и да је од изузетног значаја да свако искористи своје право да бира какву будућност жели.

"Гласајте за нашу земљу, за будућност наше Србије. Ја верујем да је прави избор Александар Вучић, али сам сигуран да ви са вашим богатим искуством не можете да погрешите", рекао је Стефановић.

понедељак, 29. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару