Обрадовић: Бићу српски председник

Председнички кандидат Српског покрета Двери Бошко Обрадовић поручио је у Краљеву да "не жели да буде ни НАТО, ни бриселски, ни председник ММФ-a, већ српски председник".

Бошко Обрадовић је навео да ће бити председник свих грађана Србије, али и свих Срба у окружењу и дијаспори, да ће бити онај који ће обновити улогу Србије као матичне државе.

Србија ће, обећао је, обезбедити грађанима који живе ван Србије држављанство, српски пасош, привилигије, олакшано бирачко право и привилегије за оне који желе да се врате у Србију и овде уложе свој капитал и знање.

"Уместо за стране инвеститоре, омогућићемо подстицаје за улагање Србима из дијаспоре, грађани ће у мени имати српског председника, а Београд ће бити престоница свих Срба света", истакао је председнички кандидат Српског покрета Двери.

Навео је неколико кључних разлога због којих верује да ће ући у други круг председничких избора и да тада може да победи Александра Вучића.

Верује да је својим скупштинским наступима доказао да је права опозиција актуелној власти, а подсетио је и да су Двери отвориле највећу политичку аферу у новијој историји Србије - "Двериликс".

"Ушао сам у директан обрачун са политичком мафијом", навео је председнички кандидат Српског покрета Двери и подсетио да је предложио - формирање антикорупцијског тима при Савету за националну безбедност, кривично гоњење оних који су опљачкали Србију, доношење закона о испитивању порекла имовине свих политичара и тајкуна и строжу казнену политику за оне који почине кривично дело на државној функцији.

"Једини сам политичар у новијој политичкој историји Србије који је пре избора код јавног бележника оверио оставку уколико за шест месеци не испуни своја предизборна обећања", истакао је Обрадовић, позивајући друге председничке кандидате да ураде исто или да се повуку.

Ако ниједан други кандидат није спреман исто ово да учини, додао је, то је разлог зашто грађани Србије треба да гласају за мене.

Председничког кандидата владајуће коалиције и актуелног премијера Александра Вучића председнички кандидат Српског покрета Двери је назвао великом политичком кукавицом "зато што не сме да изађе на директан ТВ дуел".

"Јуче сам га поново звао на ТВ дуел зато што је утицао на председника општине Пећинци да отпусти Драгану Милићевић, жену која ме је примила у свој дом приликом посете њеном пољопривредном газдинству", рекао је Обрадовић.

Навео је, да је Драгана Милићевић радила као геронто домаћица, која је бринула о 65 најстаријих грађана општине Пећинци.

"Кажњена је зато што је подржала моју председничку кандидатуру и указала на пропаст српског села", оценио је председнички кандидат Српског покрета Двери.

"Вучић је храбар само када се обрачунава са женама, али не и да изађе на директан телевизијски дуел и видећете да до краја ове председничке кампање неће смети да изађе ни на један директан ТВ дуел", поручио је Обрадовић у Краљеву.

понедељак, 29. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару