СНС: Стаматовић не може да добије ни 100 гласова на изборима

Градски одбор Српске напредне странке у Чачку је поводом изјаве председничког кандидата Милана Стаматовића да у том граду СНС не може да скупи ни 100 људи за митинг, него мора да их довози аутобусима, саопштио да Стаматовић неће имати ни толико гласова на изборима.

"Невероватно је да неки умишљени председнички кандидат, попут Милана Стаматовића, који је током посете Чачку окупио тек шачицу својих присталица с конца и конопца, има толико дрскости да каже како СНС у Чачку не може да окупи ни 100 људи, па је стога неопходно да по Србији иде караван од 100 аутобуса, а да при том није свестан да он у крајњем збиру неће имати толико гласова на изборима да попуни тих фамозних 100 аутобуса", наводи се у саопштењу СНС.

Напредњаци су додали да је посебно интересантно да је током посете Чачку Стаматовић био у друштву "ислужених и потрошених политичара из тог града, бивших демократа, чланова Српског покрета обнове и бивших група грађана".

"Било је ту још кадрова из времена када је Чачак од једног од најразвијених привредних центара у држави доведен до просјачког штапа, па је јасно да Чачани, када виде какву је братију окупио око себе, Стаматовићу неће поклонити ни мрвицу поверења", наводи се у саопштењу.

СНС истиче да би Стаматовић "уместо што константно прозива државне институције и троши време и новац на бесмислену кампању", требало да се озбиљно позабави проблемима које има у својој општини и све неискоришћене туристичке капацитете стави у функцију бољег живота мештана тог краја и интереса читаве Србије.

Не стојимо иза памфлета у коме се нуди новац за глас за Вучића

Градски одбор СНС оградио се и од памфлета који кружи Чачком у коме се грађанима који гласају за Александра Вучића обећава ваучер од 5.000 динара.

СНС је оценио да пред изборе бројне председничке кандидате "хвата паника" и да због тога на све начине покушавају да умање углед актуелног премијера Александра Вучића и СНС.

"Најновији пример је памфлет који ових дана кружи Чачком, у коме се грађани позивају да искористе своје бирачко право и дају глас Александру Вучићу, што није спорно, али се у даљем тексту наводи да ће они који то учине добити ваучер од 5.000 динара, који могу да искористе на градској пијаци. У потпису је Градски одбор СНС странке", наводи се у саопштењу.

Напредњаци истичу да је свима који су овај папир имали у рукама јасно да иза њега не стоји СНС "самим тим што је текст граматички неисправан, неписмен, а порука лажна".

"СНС се у свом политичком деловању, од 2008. године до данас, никада није бавио мешетарењем, куповином гласова, подмићивањем и давањем лажних нада и обећања", наводи се у саопштењу СНС.

уторак, 30. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару