Јеремић: Позивам Вучића на дуел

Председнички кандидат Вук Јеремић позвао је премијера и кандидата за председника Александра Вучића на телевизијски дуел како би му, како је навео, рекао оно што "Србија зна" о његовом брату Андреју.

"Александар Вучић се данас на конференцији за новинаре саблажњавао над стварима које се говоре о његовом брату. Позивам га још једном на телевизијски дуел, да му у лице и пред камерама кажем оно што Србија зна о његовом брату, и то једну по једну ствар, у детаље", рекао је Јеремић приликом посете Крушевцу.

Позвао је грађане да изађу на изборе како би показали да постоји нормална, пристојна и достојанствена Србија, каква је и била током целе своје историје.

"После избора нема више нас и њих, после избора поново ћемо бити јединствени. То ће бити наша победа, победа Србије", рекао је Јеремић и додао да се зато и кандидовао.

Истакао је да је могао да бира и да буде где хоће у свету, али да је изабрао да буде у Србији, због грађана и због Србије.

Вук Јеремић је са супругом Наташом предводио шетњу грађана крушевачким улицама.

Синдикати пензионера и Јеремић усагласили циљеве 

Раније данас из Удружења синдиката пензионера Србије саопштено је да су са председничким кандидатом Вуком Јеремићем усагласили ставове у вези са актуелним стањем у земљи уочи избора 2. априла.

Како се наводи, УСПС и Јеремић су се усагласали да је Србији потребно јачање државних институција, успостављање владавине права и омогућавање медијских слобода, као и поништавање свих закона усвојених у Народној скупштини Србије којима се врши дискриминација пензионера и старих особа.

Реч је, како се наводи, о основним циљевима, са тим да је УСПС поздравио спремност Јеремића да се бори за укидање закона о смањењу пензија, али и за бољи статус пензионера уопште.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи