Недимовић: Ништа без континуитета, заокружите број шест

Члан Председништва СНС Бранислав Недимовић истакао је, током разговора са пољопривредницима у околини Београда, да се програм Владе Србије на челу са Александром Вучићем залаже за улагање у модернију производњу, веће приносе и достојанствен живот српског домаћина.

У раковачком насељу Ресник, Недимовић је обишао пољопривредно газдинство Радовановић које се бави ратарством и сточарством, где се окупио велики број пољопривредних произвођача.

Том приликом Недимовић је истакао да је неопходно ићи међу људе,
објаснити им шта им стоји на располагању, да је држава њихов партнер и да наставе да побољшавају пољопривредну производњу, јер једино тако Србија може да иде напред брже, јаче и боље.

Након посете Реснику, Бранислав Недимовић је посетио и пољопривредно газдинство Нешић, које се бави сточарством, у насељу Зуце, у општини Вождовац.

Са окупљеним пољопривредницима разговарао је о субвенцијама и нагласио да је за осам месеци, колико је део Владе, повећан аграрни буџет за скоро 10 одсто, те да је највећи део тог новца усмерен на субвенције и инвестиције.

Поред тога, Недимовић је обишао и највећег узгајивача пужева у Кумодражу, и том приликом истакао да је то невероватан пример како од једног производа који се налази свуда око нас може да се покрене сопствени бизнис.

"То је прича да гледате како све функционише, да радите оне ствари како то у Европској унији или у другим местима већ други чини, прича о томе како је овај човек имао жељу, желео је брже, јаче и боље да напредује, и то му је омогућило да буде конкурентан на простору Европске уније, односно да извози на простор Француске, а чујем сада да ће преговарати са Швајцарском. Ово је прича на којој инсистира и Александар Вучић и сви ми заједно, и зато ту нема дилеме", рекао је Недимовић.

Према његовим речима, да не би овакве ствари стале, 2. априла "сви оловке у руке и број шест па да будемо бржи, јачи и бољи, а и да фирма 'Бонес Груп' буде још јача следеће године".

У насељу Сремчица, на општини Чукарица, Недимовић је обишао пољопривредно газдинство Живановић које обрађује 50 хектара земље и узгаја пшеницу, кукуруз, сунцокрет и зоб.

"Ове године ћемо имати много више новца који ћемо усмерити за субвенције, за набавку опреме, механизације и за изградњу прерађивачких капацитета, како би наши пољопривредни произвођачи могли да унапреде своју производњу", истакао је Недимовић и додао да само уз Александра Вучића Србија може да иде напред брже, јаче и боље.

"Зато 2. априла морамо да урадимо праву ствар и да Александар Вучић постане председник Србије, јер без континуитета и стабилности ништа од овог неће бити могуће", закључио је Недимовић.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи