Покрет социјалиста: Јеремић и Јанковић позивају на линч

Председнички кандидати Вук Јеремић и Саша Јанковић не могу да се уздрже од лажи и мржње, због чега прете, позивају на линч и призивају обрачуне на улицама, оцењује Покрет социјалиста.

"Јеремић прича о пријатељству са Русијом, али ћути о томе зашто је слагао Русију у Генералној скупштини Уједињених нација и у току ноћи напустио заједничку резолуцију и освануо са резолуцијом Европске уније. Ћути Јеремић и о томе зашто је упркос упозорењима пријатеља Србије да то не ради, ипак поставио питање Међународном суду правде које је тако формулисано да је постало оправдање за сецесију Косова и Метохије", истиче Покрет социјалиста у саопштењу.

Они напомињу и да Јеремић не говори ни шта га је спречавало да за време своје власти од 2007. до 2012. године спроводи војну неутралност и повећа буџет војсци.

"Да је милионе које је дао за своја луксузна путовања, девизне дневнице и кирије за станове на Менхетну оставио у буџету Србије и војска би имала много више", наводи се у саопштењу.

Покрет социјалиста наводи да Јанковић прети, нада се да ће се пуцати као у Македонији и палити скупштина као 5. октобра.

"Човек кога и даље плаћамо платом троструко већом од премијерове, позива на сукобе међу грађанима Србије", истиче Покрет социјалиста.

Та странка додаје да је он навикао да не објашњава чак ни убиства, а тражи да Вучић погази закон, да буде и тужилац и полицајац и судија.

"Вучић за разлику од Јанковића поштује закон, зато га Србија воли, а Јанковић мрзи и плаши га се. Јеремић говори о свему, али и даље ћути одакле му милиони евра за кампању", указује се у саопштењу.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи