СНС упозорава ДС: Јанковић ће вас само искористити

Реагујући на данашње саопштење војвођанског ДС-а у покрајинском одбору напредњака негирају да се баве промотивним скуповима Саше Јанковића те упозоравају демократе да ће их Јанковић само злоупотребити да би након избора основао сопствену странку.

У саопштењу СНС-а наводи се да их промотивни скупови Јанковића не занимају, питају се има ли он уопште свој изборни програм, а чуде се, кажу, демократама што се залажу за човека који ће, тврде, након избора само искористити име ДС-а и основати своју партију.

За разлику од Јанковића који народ позива да "гања мотком по улици и беси на бандере", Српска напредна странка позива народ да 2. априла изађе на гласање и подржи Александра Вучића у стварању брже, боље, јаче Србије, наводи се у саопштењу СНС-а Медија центра за Војводину.

Војвођански одбор Демократске странке раније данас у саопштењу је навео да локалне власти у Сомбору, Кикинди, Бечеју, Инђији и другим местима не дозвољавају Саши Јанковићу да одржи промотивне скупове ни у једној од постојећих сала, па чак ни у просторијама месних заједница.

Српска напредна странка је вечерас реаговала и на саопштење Балше Божовића који је рекао да "тренутна" власт гради друштво у коме је чланска карта СНС-а заштита од казне и државе.

Српска напредна странка је увек осуђивала сваки вид насиља и показали смо да за нас недодирљивих нема и да нико није изнад закона, истиче се у саопштењу СНС-а.

"Данас, за разлику од времена када је Демократска станка владала, нико не може да прође некажњено ако је учинио било које кривично дело. Ни они који прете, а ни они који су отимали новац грађана Србије, а били некажњени и поштовани у времену када је власт вршио ДС и њени помагачи", истиче се у саопштењу.

"Гласноговорник досовског кандидата Саше Јанковића, Балша Божовић наставља да шири мржњу и лажи... Иако знамо да ДС и Божовић не могу да прихвате, Србија је озбиљна држава у којој се закон поштује и једнак је за све", истиче СНС.

Вучевић: Зашто Јанковић ћути док његови призивају хаос?

Потпредседник Главног одбора СНС-а Милош Вучевић упитао је "зашто Саша Јанковић ћути док његови најближи сарадници призивају хаос и насиље у Србији".

"Зашто Саша Јанковић, кандидат Шулета, Живковића и Кене, ћути док његови најближи сарадници призивају хаос и насиље у Србији, док бескрупулозно нападају све који мисле другачије, прете линчовањем, метком у чело, вешањем по бандерама? Прећутно их подржава? Или нема времена да се огласи од измишљања нових лажи? Која је следећа лаж којом ће нас 'почастити'?" истиче се у Вучевићевом саопштењу.

Како се наводи, благо Србији што је мало таквих попут Јанковића, који сопственој земљи завиде на економским успесима, на опоравку, на миру и стабилности, на поштовању које има широм света.

"Благо грађанима Србије што у један комби могу да стану присталице Јанковића, заштитника тајкунског новца и кандидата досовских родоначелника политике 'што је народу горе, нама је боље"', додаје се у саопштењу.

Вучевић истиче да је очигледно да су насиље и увреде једино што Јанковић има да понуди грађанима.

"И очигледно је да је то право лице бившег лажног заштитника лаког на оружје, који сваку прилику користи да нападне Србију, да покуша да је врати у време када су паљене институције, линчовани и зверски тучени политички неистомишљеници, када су улица и уличари били важнији од државе, а предузећа уништавана због досовске политике 'колики је мој део"', додао је Вучевић.

Он је поручио Јанковићу да му неће проћи то што је замислио.

"Док он и његови најближи сарадници мрзе, пљују и прете вешањима, Србија ниже успехе на свим пољима, од позитивног тромесечног биланса и повећања кредитног рејтинга, до нових инвестиција, отварања фабрика и радних места. И то је једини могући српски сценарио", закључио Вучевић.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи