Антић: Социјалисти су лојални, Вукомановићева безначајна фигура

Потпредседник СПС-а Александар Антић изјавио је да је чланство СПС-а лојално својој странци и да је неосновано мишљење бивше функционерке те партије Дијане Вукомановић да се они неће одазвати позиву да гласају за заједничког кандидата Александра Вучића.

"Дијана Вукомановић разуме морал и лојалност према својој мери. Те по сопственим непринципијелним мерама покушава да кроји и дефинише мишљење чланства СПС-а, које додуше није имала прилике да упозна ни док је била у партији, која ју је политички створила и дала јој шансу да јој сада на овакав приземан начин исказује захвалност", рекао је Антић у изјави достављеној медијима.

Истакао је да су чланови СПС-а доказали своју доследност и лојалност истинским идејама СПС-а и следили одлуке које је њихова партија донела.

"Лојалност и доследност су, међутим, стране речи за Дијану, те је разумљиво да на овакав начин води кампању за кандидате ДОС", оценио је Антић.

Каже да чланови СПС-а које Вукомановићева помиње свакодневно траже да она врати отети мандат, па да онда настави да се бави политиком као безначајна фигура, што је, каже, и била пре него што је дошла у СПС.

Истакао је да чланови те партије веома добро схватају, да је глас за Вучића за председника Србије заправо и глас за СПС и за бољи живот њих и њихове деце.

"Али ја не очекујем да госпођа Вукомановић разуме шта је добро за Србију, ако јој отето не смета и у томе ужива", рекао је Антић.

Бивша функционерка СПС-а Дијана Вукомановић рекла је на прес конференцији коју је данас одржала са чланом изборног штаба Вука Јеремића да не очекује да ће искусни социјалисти гласати за Вучића.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи