Козарев: Лажи Вука Јеремића немају границу

Члан Главног одбора СНС Душан Козарев изјавио је да, како каже, "безочне лажи лицемера Вука Јеремића", кога назива Вуком Бранковићем, "и његовог тима немају границу".

"Какав шеф, такав и тим Јеремића Вука Бранковића. Лицемеран, бестидни, квази-патриотски, са лажљивим портпаролом, затим шефом правног тима који је недавно оптужио Србију за геноцид у Сребреници, као што је то раније урадила и чланица тог тима, Санда Рашковић Ивић, која је отишла и корак даље, назвавши "Олују" хуманитарном акцијом", наводи Душан Козарев у писаној изјави достављеној медијима.

Врхунац бесрамности је када, како наводи, Јеремић Вук Бранковић говори о погубној политици према Косову и Метохији.

"Наш народ на КиМ најбоље познаје Јеремић Вука Бранковића чије их одлуке, док је он одлучивао о њиховим судбинама, још увек боле. За време док је био саветник министра одбране - укинут је Приштински корпус, док је био саветник председника Републике - једнострано је проглашена независност Косова, а са места министра спољних послова - лаички је обрукао државу пред Међународним судом правде несрећним питањем поводом једнострано проглашене независности Косова", навео је Козарев.

Додаје да је "управо он пребацио преговоре из УН у ЕУ, склопио катастрофалне и непоправљиве споразуме у дијалогу са Приштином, увео административне прелазе, косовска лична документа и регистарске таблице, као и многе друге потезе који су српски народ на КиМ довели на ивицу опстанка".

"Шта о њему и његовом 'патриотизму' мисли наш народ на КиМ, најбоље показује то што Јеремић Вук Бранковић не сме да се појави јавно у покрајини, да изађе пред грађане на КиМ и погледа их у очи. И уместо да бар сада стане у одбрану своје државе, Јеремић Вук Бранковић, као и његови сарадници, други досовски кандидати, попут Јанковића, али и Јеремићева пудлица, Бошко Обрадовић, хуманитарна Санда и слични, чак и на једнострану противправну одлуку Приштине о присвајању имовине Србије, коју су тајили више од десет дана и од српских представника у привременим институцијама - он не осуђује и не критикује Приштину, већ блати и напада сопствену државу и легитимне представнике Срба на КиМ, који се боре да спрече ту отимачину", наводи Козарев.

Примећује да је "Јеремић Вук Бранковић ћутао и када су, док је био на власти, упадали у наша предузећа јужно од Ибра, заузимали хектаре плодних ораница у земљорадничким задругама у централном Косову, млекаре у Поморављу и предузећа широм КиМ".

"Срећом, Јеремић Вука Бранковића не познају по злу само грађани на КиМ. Познају га одлично и грађани у целој Србији, чије је милионе евра трошио на хотеле, луксузне апартмане у САД, летове бизнис класом, кавијар, шампањце, шопинге са супругом", навео је Козарев.

Ти исти грађани Србије ће, каже, 2. априла, "Јеремић Вука Бранковића, који се обогатио и пљачкао државу и грађане док је радио на томе да народ на КиМ буде протеран, послати тамо где му је и место - у тужну политичку историју Србије".

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи