Додик: Вучићева политика има и моју личну подршку

Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је да и лично у потпуности подржава премијера Србије Александра Вучића и његову политику.

Милорад Додик, одговарајући на питања новинара у вези са спекулацијама да је против избора Александра Вучића за председника Србије, рекао је да веома цени оно што је Вучић урадио као премијер и да је фокусиран на тај период.

Додао је да су у неком ранијем времену били на различитим политичким позицијама, да се "нису нешто ни познавали", а да сада разуме да је премијер Србије својом енергијом и жељом да направи промену и разлику допринео да Србија напредује.

"Јака Србија је национални и државни интерес Републике Српске", подвукао је председник Републике Српске.

Нагласио је да јака Србија и оно што Вучић ради на том плану имају његову потпуну подршку.

"Његова оријентација на политичком плану је исто тако са наше стране и моје стране лично подржана, јер сматрам да је изградња јаке и стабилне Србије гарант регионалне безбедности, а то помаже значајно Републици Српској", навео је Додик.

Председник Републике Српске је, након састанка са Вучићем у Источном Сарајеву, рекао да спекулације такве врсте долазе из појединих кругова из досаде, јер немају никакав валидан политички програм нити пројекте да би се бавили озбиљним темама па се баве спекулацијама.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи