Јанковић: Вучић сигурно губи у другом кругу

Председнички кандидат Саша Јанковић посетио је Лесковац, где је испред Лесковачког културног центра разговарао са грађанима који су се окупили да му пруже подршку, саопштава његов изборни штаб.

Јанковић је истакао да његов противкандидат Александар Вучић зна да "само силом и крађом може да добије изборе и да је због тога његов страх све већи".

"Сваки дан ме зову људи из Српске напредне странке и кажу ми: 'Знаш, Саша, нисмо ми за ово што се дешава, ми смо за тебе, и када будеш победио, знај да смо све време тебе помагали.' Александар Вучић зна да, ако не успе на силу да покраде изборе у првом кругу, у другом сигурно губи", рекао је Јанковић.

Каже да је због тога "сва ова помама". "Због тога је сав притисак и на Социјалистичку партију Србије, на Ивицу Дачића, који је рекао да ће се кандидовати па одустао... на Томислава Николића, његовог политичког оца... на све друге", каже Јанковић.

Навео је да само два човека стоје на супротној страни у односу на њега. "То су Александар Вучић и Војислав Шешељ – два лица истог новчића, и знају да је ово крај", рекао је Јанковић.

Он је данас посетио и Власотинце, а у разговору са грађанима поручио је да се "људи морају држати заједно и бити солидарни".

"Морамо остати оно што јесмо, држати се заједно и схватити да све оне ствари на које нас приморавају нису неизбежне. То што нас убеђују да се морамо учланити у странку да бисмо се запослили, да бисмо добили кредит, да бисмо напредовали, дубоко је погрешан пут", поручио је Јанковић.

Треба, каже, да истрајемо на елементарним људским вредностима, на владавини права, која значи да судске одлуке морају бити спроведене.

"Мора да се зна да пензија остаје пензија без обзира на то ко дође на власт. То је оно што свим људима треба, како овде на југу, тако и на северу, западу и истоку наше земље. И то је оно што ће се и десити", рекао је Јанковић, наводи се у саопштењу.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи