Ђурић: Јанковић у Новом Пазару с намером да свађа и дели народ

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић саопштио је да је Саша Јанковић посетио Нови Пазар са намером да у тој мешовитој средини лаже, свађа и дели народ.

"Заштитник сопствене фотеље и истакнути члан династије Минхаузен, барон Саша Јанковић, посетио је Нови Пазар заједно са малом, али народу по свему најгорем познатом свитом истрошених жутих лезилебовића, са намером да у овој мешовитој средини, на посебно осетљивом месту за Србе и Бошњаке, лаже, свађа и дели народ", навео је у саопштењу Ђурић.

Ђурић је истакао да је Јанковић поново показао да се његова кампања и програм своде на блаћење Александра Вучића и да, у слепој мржњи, не преза ни од чега, чак ни од изазивања нестабилности.

"Јанковић је очигледно заборавио да Александра Вучића подржавају највиђенији политички представници Бошњака у Србији и да нико није уложио више труда, од Александра Вучића, да доведе инвеститоре и отвори радна места у општинама Србије које су већински насељене Бошњацима", поручио је Ђурић.

Ђурић наводи да Јанковић заборавља да Вучић, чак ни након атака на његов живот у Поточарима, није изговорио ниједну ружну реч о бошњачком народу, већ је, напротив, упућивао искључиво толерантне поруке о стратешкој важности снажења српско-бошњачког пријатељства.

"Нажалост, Јанковић и остали Вучићеви противкандидати једину шансу да задовоље своју вољу за моћ виде у изазивању нестабилности и стварању атмосфере неповерења међу грађанима, што ће, бојим се, без обзира на то што ће таква штеточинска политика засигурно бити поражена, оставити штетне последице које ће Александар Вучић, као председник, морати да отклања за њима", закључио је Ђурић.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи