Козарев: Врхунац лицемерја Јеремићева прича о КиМ

Члан главног одбора СНС Душан Козарев изјавио је да је врхунац лицемерја када Вук Јеремић говори о погубној политици према Косову и Метохији и истакао да наш народ на КиМ "најбоље познаје Јеремић Вука Бранковића".

Козарев наводи да је Јеремић док се богатио и пљачкао државу и грађане, радио све да народ на КиМ буде отеран са својих огњишта, обесправљен и гладан.

"Наш народ на Косову и Метохији најбоље познаје Јеремић Вука Бранковића, зна шта је све чинио да унесрећи сваку српску кућу, најбоље зна његове 'вештине' и зато му никад неће опростити ни укидање Приштинског корпуса, док је био саветник министра одбране, ни пребацивање преговора из УН у Брисел", рекао је Козарев.

Како је рекао, неће му опростити ни аматеризам пред Међународним судом правде поводом једнострано проглашене независности Косова, ни катастрофалне непоправљиве договоре које су он и његови сарадници у МСП постизали поводом КиМ , увођење административних прелаза, личних докумената, регистарских таблица, као и многе друге потезе који су наш народ на КиМ довели на ивицу опстанка.

Сада се, додаје, Јеремић напрасно сетио Срба, "јер са својом супругом не може више да се бахати по САД и ужива у удобном и луксузном апартману, троши народне паре на шопинг, кавијар и шампањац, и мисли да може поново да превари и пљачка народ".

Козарев каже и да су Јеремићу пуна уста КиМ и заштите српских интереса, а шта о томе мисли наш народ "најбоље показује то што Јеремић Вук Бранковић не сме ни да изађе пред грађане на КиМ, нити било кога од Срба који тамо живе да погледа у очи, па му је само преостало да кришом посећује манастире, које, такође, никада није заштитио, већ напротив".

Додао је да су грађани КиМ и остатка Србије против тајкунизације, пљачке, урушавања институција, враћања Србије деценијама уназад и поништења њене слободе и самосталности, против свих тих тековина бившег досовског режима, чији је Јеремић био један од стубова.

Козарев је поручио "досовским кандидатима и медијским заступницима ЈОЈ коалиције да је народу мука од њихових извештачених осмеха, бедних покушаја обмана и мржње коју једино нуде грађанима".

"Они немају никакав програм, осим необуздане жеље тајкунских и страних центара политичке и економске моћи, који хоће преко њих да наставе да комадају оно мало Србије што нам је остало, после њихове владавине" додао је Koзарев.

"Грађани ће им 2. априла рећи - неће моћи и неће вам проћи, јер наш народ коначно има Александра Вучића, некога ко је вратио међународни углед Србији, ко опоравља државу, економију, отвара фабрике, бори се за свако радно место и будућност све наше деце" поручио је Козарев.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи