Удружење Крајишника дало подршку кандидатури Вучића

На скупу у Новој Пазови Удружење Крајишника подржало је кандидатуру Александра Вучића за председника Србије. Потпредседник СНС-а Марко Ђурић поручио је да грађани Србије на предстојећим изборима бирају између политике, економског опоравка и стабилности и оних који би Србију желели да врате у прошлост.

"Ваша мука је наша мука, ваша борба је и наша борба, борба читаве Србије је да се окупимо, саберемо снаге и да наставимо дело изградње српског националног идентитета и културе", рекао је Марко Ђурић.

Истакао је да само стабилна и снажна Србија може да се суочи са свим изазовима који су пред њу постављени.

"Политика коју водимо је политика коју подржава већина грађана Србије, а она пре свега значи јаку економију и стабилне институције", рекао је Ђурић.

Истакао је да је важно неговати културу уједињења и заједничке борбе, јер једино тако можемо допринети бољем животу у будућности.

"Ови избори неће бити лаки, али верујем да ћемо победити све оне који не желе да Србија буде независна земља", рекао је Ђурић.

Председник Удружења Крајишника Миле Боснић рекао је да Удружење даје подршку кандидатури Вучића јер је он дао наду Србији.

"Он је први рекао да смо ми страдалници и да ће држава учинити све да се овде осећамо као код куће", рекао је Боснић.

Истакао је да Вучић има братске односе са Републиком Српском што је политика коју удружење подржава и охрабрује.

Потпредседник извршног одбора СНС-а Војводине Дамир Зобеница рекао је да је у свакој борби важно јединство и да се Крајишници морају држати заједно како би ефикасније комуницирали са државним органима и боље користили помоћ на коју имају право.

Члан Главног одбора СНС-а Љубомир Марић рекао је да је Вучић једини који се фокусира на економију и пољопривредни развој и захваљујући чијој политици страни фактор више не утиче на доношење одлука у Србији.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи