Вучић: Ниједан тајкун ни динарa није дао за моју кампању

Председнички кандидат Александар Вучић изјавио је да ниједан тајкун није дао ни динара за његову кампању и да је до сада потрошио десет пута мање од његових противкандидата, чији новац "нема порекло".

Александар Вучић је на конференцији за новинаре на Копаонику, упитан да прокоментарише изјаве Вука Јеремића да његову (Вучићеву) кампању финансирају тајкуни, рекао да, за разлику од "досовских кандидата", зна одакле долази новац који троши и да је потрошио десет пута мање од њих.

"Ниједан тајкун ми није дао ни динара. Поносан сам на сопствено поштење и то како чувам странку коју водим. Ниједан тајкун, ниједан динар", нагласио је Вучић и додао да, с друге стране, "досовски" кандидати имају листе тајкуна који их финансирају.

Коментаришући Јеремићеву оцену да ће Србија још мало треба да буде као Северна Кореја, Вучић је рекао да су досовски кандидати оставили од Србије Северну Кореју у економском смислу.

"Ниједну земљу не бих доводио у везу са оним што су они нама оставили, различити досовски кандидати, па смо из те катастрофалне ситуације усели да доведемо земљу до озбиљнијег нивоа, уређенију, до нивоа земље која има будућност", рекао је Вучић.

Вучић је, наводећи да је ноћас добио истраживања, оценио и да "досовским" кандидатима не иде баш добро и да народ није одушевљен "увредама, претњама, неистинама и лажима".

"Желим им много среће и да у наредном периоду буду много успешнији, јер је до сада ишло досовским кандидатима ишло је прилично лоше што су били острашћенији, прљавији и што су више псовали", рекао је Вучић.

Додао је и да слуша псовке и претње од "досовских" кандидата свакодневно, а да је видео и "нешто што су користили на најпримитивнији начин и што се никад до сада није догодило".

Одговарајући на питања рекао је и да му неке ствари с друге стране личе на хумористички програм, где кажу "ја ћу повећати ово, ја ћу повећати оно".

"Тако су јасно показали да знају да троше паре, али не и како да новац зараде", рекао је Вучић. 

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи