Јеремић позвао Вучића на ТВ дуел

Будући кандидат за председника Србије Вук Јеремић позвао је председничког кандидата и премијера Србије Александра Вучића на телевизијски дуел.

"Александар Вучић је у јучерашњем вишесатном монологу на националној телевизији изнео низ неистина. Ако је заиста храбар и нема шта да крије, као што тврди, позивам га на телевизијски дуел да ми у лице каже шта има и постави питања на која ће добити одговор", изјавио је Вук Јеремић, поводом интервјуа премијера Александра Вучића на Телевизији Пинк.

Јеремић је оценио да ће Вучић у телевизијском дуелу са њим бити принуђен да одговори на питања која му се данас не постављању - "зашто злоупотребљава функцију премијера и користи државне ресурсе у сврху кампање".

Јеремић је додао да то исто важи и за министре и за многе друге државне функционере.

Навео је да је Вучић у протеклих пет година дао многа обећања које није испунио и да су то питања која намерава да му постави.

"Као резултат његове петогодишње владавине данас се у Србији лоше живи. Просечна плата је нижа него 2012. године, а трошкови живота су већи. То су ствари о којима треба да разговарамо у овој кампањи, али не тако што се неко дере на новинаре и злоупотребљава своју функцију", рекао је Јеремић у писаној изјави коју је проследио његов медијски тим.

Навео је да за неколико недеља "на наплату долазе лажна обећање ове власти".

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи