Вучевић: Јанковић је заштитник тајкуна

Потпредседник Главног одобра СНС-а Милош Вучевић питао је председничког кандидата Сашу Јанковића зашто се није сетио Устава Србије и закона када је "штитећи интересе свих грађана себе припремао за председничку кампању, јер му се ближио крај другог мандата и крај зарађивању милиона на државним јаслама".

Реагујући на обећање које је раније данас Јанковић дао разговарајући с пензионерима у Београду - да ће ако постане председник Србије поштовати законе и Устав и грађанима вратити достојанство, Вучевић је навео да је Јанковић "заштитник тајкуна, власника нелегализованих вила и политичких прелетача".

Вучевић је навео да Јанковића, док је био заштитник грађана, "није било брига ни за достојанство институција, ни за достојанство грађана које је, брже боље, почео да дели на оне који припадају грађанској опцији, и оне друге којима се свакодневно подсмева и понижава их".

"Ваљда мисли кандидат Јанковић да ће 10 пута изречена лаж да се претвори у истину?! Можда то тако иде у кругу 'његове двојке' и у кругу његових финансијера и истомишљеника који су, не само лагали деценијама, већ и варали и крали од народа, и уништавали и распродавали све што су могли у овој Србији", навео је Вучевић, а саопштио СНС.

Он је казао да се Србија извлачи из спирале пропасти у које су је увукле пљачкашке приватизације, има новца више него икада - и за субвенције, и за паоре, и за младе стручњаке...

"Српска напредна странка, предвођена Александром Вучићем, увек се борила за здраву, уређену, модерну, економску јаку државу, у којој се не деле грађани на прву и другу категорију, већ се свакодневно бори за њихов бољи живот", поручио је функционер СНС-а.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи