Стефановић: Нисмо разговарали о премијеру

Функционер СНС-а Небиојша Стефановић рекао је да се о будућем премијеру није разговарало и да је то у рукама будућег председниика Србије "а ја верујем да ће то бити Александар Вучић".

Упитан какве особине би требало да има будући премијер и какву би политику требало да настави, Небојша Стефановић је рекао да нису прављене било какве калкулације.

"То и јесте нешто што је у рукама будућег председника, а ја верујем да ће то бити Вучић. Треба да се концентришемо на питања која су везана за стабилност Србије", рекао је Стефановић..

Стабилност, назначио је Стефановић, гарантује више економије, више радних места, значи бољу модернију и снажнију Србију.

"Али, хајде да се позабавимо прво стварима које су најважније, а то су председнички избори, трка за стабилност Србије, што је важно за грађане", рекао је Стефановић. 

Нема унапред добијених избора и ово ће бити тешка кампања, изјавио је Стефановић али и подвукао да је да је Александар Вучић је човек који може да осигура јачање наше економије.

"Нема добијених избора, јер да такви постоје, зашто би људи излазили. Најзначајније је да људи могу да дају свој глас. Ми ценимо сваког човека који се бори за бољу Србију и подржавамо Вучића јер сматрамо да је човек који може да осигура јачање наше економије, бољу будућност за нашу земљу и стабилност и сигурност", рекао је Стефановић.

Стефановић је истакао да ће кампања бити тешка јер има доста кандидата који се појављују - неки ранијег ДОС-а, неки "квази ДОС-а" и неких странака које их подржавају.

"То су људи који намеравају да се, као што су и показали пре неки дан, удруже у смислу циља да победе Александра Вучића", навео је Стефановић.

"Наш је посао да се побринемо да што више људи чује шта је наш политички програм, јер ми га за разлику од других имамо и Вучић је та личност која инспирише поверење код грајдана", рекао је Стефановић и додао да очекује добар резултат. 

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи