Јованов: Ко је Јеремићу бранио да доведе свет у Србију? 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов саопшито је да се Вук Јеремић не кандидује да би било шта добро учинио за народ у Србији нити ће довести свет у Србију, већ да једино што Јеремић може да доведе јесу хаос, нереди и нестабилност.

Јованов пита и ко је Јеремићу бранио да у Србију доведе свет.

"Био је Тадићев министар, био је функционер Уједињених нација. И,  кога је довео? Никога. Баш га је било брига и за Србију и ко ће у њу да дође", навео је Јованов, саопштила је СНС.

Јованов пита и колико је фабрика до данас подигао Вук Јеремић, колико је страних инвеститора довео у Србију. 

"Ниједног. Како онај ко до данас није ни киоск подигао, може сутра да подигне индустријске гиганте и како онај ко је, заједно са својом лоповском дружином, те гиганте упропаштавао данас има образа да их уопште спомиње", указао је Јованов.

Према његовим речима, зна добро народ у Србији да овај вук није променио ни длаку, ни ћуд. 

"То је онај исти који је, заједно са својом лоповском дружином, упропаштавао Србију, отпуштао више од 500.000 људи и државу довео до банкрота. Зато, Вуче Јеремићу, немој да бринеш о Србији. Прошли пут кад си бринуо, једва смо преживели", истакао је Јовнаов дођаући и да је Јеремић јасно рекао да се спрема да у току изборне ноћи упадне у РИК. 

Јеремић је вечерас на предизборној конвенцији у Чачку поручио да се кандидовао како би народу и држави вратио достојанство, да би сви могли пристојно да живе од сопственог рада, а обећао је и да ће обезбедити већу међународну подршку.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи