Врх СНС-а потписима дао подршку кандидатури Вучића

Страначки врх Српске напредне странке је у градским и општинским одборима потписивао изјаве подршке кандидатури за председника Србије Александру Вучићу, уз поруку да је он једини гарант стабилности Србије, наставка економског развоја и бржих евроинтеграција и модернизације земље.

Небојша Стефановић је након потписивања изјаве захвалио великом броју грађана који су дошли у просторије СНС-а и на пунктове где се прикупљају потписи за подршку, јер ће, каже, борба бити тешка.

"Предстоји тешка борба у којој треба да покажемо да је сваки човек важан, да наставимо пут Србије који гарантује економске реформе, бољитак и напредак", рекао је Стефановић.

Додао је да никад није било важније да читава Србија буде уједињена и да грађани покажу да не желе да се враћају у прошлост, у време кад су се губила радна места и кад је земља била преплављена корупцијом.

"За Србију желимо да отварамо нова радна места, да се боримо за будућност сваког човека, а то представља само Вучић", рекао је Стефановић.

Функционерка СНС-а и председница парламента Маја Гојковић рекла је да подршку Вучићу даје из очигледних разлога.

"Зато што је за три године показао колико може као председник владе и како је од једне земље којој је 2012. године претило банкротство и која је била руинирана, направио и политички и економски најстабилнију земљу у региону", рекла је Гојковићева.

Градоначелник Београда Синиша Мали каже да је Вучић много тога урадио, да су многе фабрике отворене, обновљене болнице и домови здравља, ауто-путеви и локалне саобраћајнице, као и да је смањена стопа незапослености.

Министар здравља Златибор Лончар каже да је избор крајње једноставан – између онога који је спречио банкрот државе, стабилизовао финансије и оних који су довели до банкрота.

Кад је реч о здравству, каже Лончар, Србија није могла да буде на листи ЕУ и ЕК, а данас је претекла пет или шест земаља ЕУ на листама, те да то грађани могу да виде.

Лончар каже и да је опозицији циљ само да "скине" Вучића с власти, а да не нуде ништа, док актуелни премијер има резултате.

"Подршка Новосађана кандидатури Александра Вучића заиста је велика, а на осам места у Новом Саду на територији више месних заједница организовано је оверавање потписа подршке кандидатури Александра Вучића", рекао је потпредседник Главног одбора СНС, Милош Вучевић.

Додао је да очекује неизвесну утакмицу на председничким изборима, али да ипак верује у победу Александра Вучића.

Потписи су се, поред Новог Сада, јутрос оверавали и у Каћу, Петроварадину, Клиси, Славној Бари и другим местима.

Зоран Ђорђевић је потпис дао у ОО СНС на Врачару и истакао да желе да Вучић буде на челу државе, јер је то једини гарант да Србија иде у добром правцу.

За Николу Селаковића нема неважних избора, а ови председнички избори су досада најважнији.

"Зато на ове изборе излазимо са најбољим што имамо, а то је лидер странке и премијер Александар Вучић", рекао је Селаковић и додао да је поносно дао потпис за њега, јер зна да његовим избором Србија има шансу да остане и опстане као суверена и независна земља.

Марко Ђурић каже да је тешко време у коме су кризе свуда око нас.

"Македонија, Босна, нестабилност куца на врата и ми немамо право да се коцкамо са будућношћу и немамо право да дамо шансу најгорима у нашој земљи да у тешком времену своје покушаје дестабилизације преточе у реалност преузимањем дужности у држави", рекао је Ђурић.

Милан Недељковић је рекао да ће избором Вучића за председника бити обезбеђен економски бољитак и напредак за Србију.

Свој потпис дао је и министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић, који је рекао да му је посебна част да својим потписом да подршку кандидатури Вучића јер је, како каже, већ доказани реформатор друштвених прилика у нашој земљи са различитих позиција.

"Његово знање и енергија чини нас поносним и мотивише да учествујемо у том пероцесу, будемо део његовог тима. Најмање што можемо је да дамо свој потпис", рекао је Шарчевић и додао да ће се много већи допринос дати ако Вучић буде на челу државе и настави да ради то што је досада радио.

И министарка правде Нела Кубуровић дала је потпис подршке Вучићу за киандидатуру.

Весић, Гуровић и Леонтина Вукомановић дали потписе за Вучића 

У Општинском одбору Српске напредне странке Врачара, потписе за кандидатуру Александра Вучића за председника Србије дали су функционер СНС-а Горан Весић и функционер самосталног ДСС-а Андреја Младеновић, али и бројни грађани, међу којима су Леонтина Вукомановић и кошаркаши Милан Гуровић и Зоран Јовановић. 

Они су међу првима дали своје потписе, јер, како је рекао Јовановић, у животу се, као и у спорту, увек игра на резултат, а Вучић је једини који је имао резултат.

Функционер СНС-а Горан Весић оцењује да редови грађана на свим местима где се потписује за Александра Вучића јасно говоре какву подршку он има у народу.

"Глас за Александра Вучића је глас за нова радна места, глас за развој Србије, глас за регионалну стабилност и глас да се наставе реформе које су започете пре неколико година", рекао је Весић.

Додао је да су Србији потребни континуитет, снажна власт коју подржавају грађани и председник који ће радити заједно са владом, како би ова земља развијала.

"Избор Вучића значи да ћемо наставити путем којим смо кренули, а то је пут економских реформи, опоравка и бољег живота", рекао је Весић.

Кошаркаш Зоран Јовановић каже да се у животу, као и у спорту, увек игра на резултат, а да је Александар Вучић једини који је имао резултат.

"Он је човек који може да обезбеди континуитет добрих резултата да може брже, да може јаче, да може боље, што је и порука кампање. Ја лично, и сви спортисти, треба да подржимо ту идеју, сви људи у овој земљи треба да поздраве резултате који су недвосмислени", поручио је Јовановић.

Леонтина Вукомановић каже да је дошла да би дала подршку Вучићу као нестраначка личност, те да то ради "чисто из срца".

Како каже, већ три године ради у Дечјем културном центру Београд и у тој установи су промене видљиве, мења се културна политика када су у питању млади и деца.

"Ту су сада бројни програми, оживеле су многе културне манифестације када је Београд у питању. Зато је важно да се настави континуитет, да идемо напред и никако да се враћамо у прошлост", закључила је Вукомановићева.

Функционер самосталног ДСС-а Андреа Младеновић каже да су Србији више него икада потребни јединство, стабилност и контуинуитет у вођењу националне и државне политике.

"Вучић је својим радом до сада доказао да може да да то јединство Србији, ту стабилност и да Србија буде поштована и респектована у целом свету. Глас за Александра Вучића је глас за јединствену и слободну Србију", поручио је Младеновић.

Кошаркаш Милан Гуровић каже да је свој потпис за Вучића "дао из срца", јер се познају дуго и мисли да је он прави човек за Србију, ако се узме у обзир све што је урађено последњих пет-шест година за спорт у Србији.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи