Милићевић: ДОС кандидати показују велику нервозу

Потенцијални председнички кандидати ДОС-а показују велику нервозу јер су свесни изборног неуспеха, изјавио је шеф посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић.

Ђорђе Милићевић је новинарима у скупштини рекао да "председнички кандидати ДОС-а" неаргументованим критикама заправо желе да оправдају свој изборни неуспех.

Изразио је уверење да ће заједнички кандидат владајуће коалиције Александар Вучић имати огормно поверење и да ће победити у првом кругу.

Поводом замерки опозиције, навео је да било који датум да је одређен за одржавање избора, они би крикиковали, укључујући и оне који већ месецима воде кампању и у њој троше огроман новац.

Милићевић је упитао надлежне како се заправо финансира та изборна кампања.

Упитао је и са којим правом се "кандидати ДОС-а обраћају у парламенту", наводећи да им је за то потребан легитимитет грађана, као и да ли су дошли у поход на самосталне посланике.

Милићевић је констатовао да Саша Јанковић раније није удостојио парламент и није се појавио на седници скупштинског одбора на којој се разматрао извештај Заштитника грађана, а да је данас дошао и одржао конференцију у скупштини.

Поводом критика опозиције што скупштина неће заседати током изборне кампање, Милићевић је оценио да је председница парламента Маја Гојковић донела оправдану одлуку када је одредила паузу у раду.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи