Обрадовић прозива Вучића, градоначелник Чачка одговара

Лидер Двери Бошко Обрадовић протестовао је због затварања више локала у Чачку на основу инспекцијских налаза. Градоначелник Милун Тодоровић је оштро одговорио да би Обрадовић изгледа хтео да се бави оним чиме се у свакој правној држави баве надлежни органи, те да су му грађани пре само осам месеци рекли шта мисле о његовој политици.

Бошко Обрадовић је, како су саопштиле Двери, поводом затварања 10 чачанских ресторана, кафана и других локала, запитао да ли надлежне пореске, тржишне санитарне и друге инспекције контролишу и рад страних банака и фирми у Србији и да ли су у још неком граду у Србији затворили највеће ресторане, кафане и кафиће.

Обрадовић пита зашто се тим поводом нису огласили градоначелник Чачка и остали градски функционери.

Такође, "прозвао" је премијера Александра Вучића да, ако му смета Чачак ухапси њега, а Чачак остави на миру.

Градоначелник Чачка у реаговању достављеном Танјугу примећује да је Обрадовић изгледа заборавио да су му грађани Чачка, а не влада и премијер, на претходним локалним изборима показали шта мисле о њему и његовој "бандидској" политици и где му је место.

Тодоровић истиче да се Чачак уз подршку владе и премијера отворио према привредницима и да је влада штавише обезбедила 200 милиона динара за отварање привредне зоне у том граду за инвеститоре и привреднике.

"Чачак није и неће бити исто место као пре осам месеци", истиче Тодоровић.

Према његовим речима, Обрадовићева политика и напади на владу и премијера показују његово озбиљно неразумевање реалности.

Обрадовић би изгледа, каже градоначелник, да се бави свим истражним радњама и инспекцијским пословима, хапшењима и отварањима и затварањем локала, свим оним чиме се ни у једној правној држави не баве појединци и кандидати, него надлежни органи, закључио је Тодоровић.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи