СНС: Председник ДС Врачар напао грађане и чланове странке

Врачарски одбор СНС саопштио је да је председник општинског одбора ДС на овој општини Богдан Татић физички напао грађане и чланове напредњака претећи им и покушавајући да се са њима обрачуна.

У свoм саопштењу Општински одбор Српске напредне странке Врачар најоштрије је осудио инцидент.

Наводи се да су се представници СНС Врачар састали са грађанима који се противе уклањању дела парка између њихових зграда у улици Томаша Јежа на Врачару, а да је на састанак непозван дошао Богдан Татић са групом присталица.

Татић је покушао, додаје се, да омете разговор напредњака са грађанима.

Када је начелница општинске управе Врачар Гордана Баста, наводе напредњаци, показала грађанима одлуку из децембра 2012, којом је је поништена општинска експропријација из 1972. када је овај парк изграђен што је омогућило да приватник уђе у власништво, Татић је почео да псује присутне и кренуо је у физички обрачун са присутним грађанима и члановима СНС.

СНС наводи да је Татић најпре физички напао и вређао Драгињу Влк, која је, како се додаје, организовала састанак грађана са представницима општине и учинила велики напор да се овај проблем реши и парк сачува.

Захваљујући присутним грађанима Татић је удаљен и спречен у намери да се туче са својим политичким противницима.

"Насилничким понашањем Татић не може да сакрије чињеницу да је био део бивше криминалне власти која је поништила решење о екпропријацији из 1972. године и тако омогућила приватнику да купи део парка", наводи СНС Врачар.

Врачарски одбор напредњака истиче да очекује да ће "сви који су учествовали у овој махинацији, а пре свих тадашњих председник општине Бранимир Кузмановић али и тадашњи члан општинског већа Татић, одговарати за криминал".

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи