Стефановић: Код губитника власти влада узнемиреност

Потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић наглашава да код одређених политичких странака и појединаца који губе власт у општинама и градовима у Србији, као и у покрајини, влада узнемиреност и паника, јер ће се, како је навео, убрзо открити "шта су све то радили претходних година".

Стефановић је у изјави за Танјуг рекао да је "очигледно да ће се ускоро открити како је новац грађана нетрагом нестајао, а пројекти који су требало да буду урађени нису се завршавали".

Једна од најкарактеристичнијих примера, како је навео, је објекат за децу ометену у развоју у Хетерленду у Новом Бечеју који никада није изграђен, а потрошено је преко милион евра намењених изградњи.

"Важно је то што је СНС остварила импресиван резултат на изборима. Још једном честитамо грађанима Србије на томе што желимо да заједно радимо и отварамо нова радна места, да наша земља напредује", нагласио је потпредседник СНС-а.

Стефановић очекује да РИК до краја наредне недеље заврши свој посао и саопшти коначне резултате.

"Што се нас тиче немамо никакав проблем са тим да сви који су освојили гласове грађана уђу у Скупштину. Немамо проблем ни са једном политичком странком, ни са једном коалицијом. Оно што јесте законито је да морају да освоје пет одсто гласова да би ушли у парламент, то је прописао закон и то мора да се поштује", напомиње Стефановић.

Најавио је да ће СНС наставити да ради, да се бори за нове пројекте и за нова радна места, да грађани Србије живе боље.

"За оне који се боре само за своје фотеље и интересе очигледно је да их грађани не интересују, да их не интересује њихов бољи живот већ само то како да себе сместе у парламент и удобне столице. Ја се надам да ће се сви више концентрисати на то, чак и они који су добили само пет посто, како да нашој земљи буде боље", закључио је Стефановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару