СНС одговара Радуловићу и ДС-у

Срска напредна странка поручила је Саши Радуловићу лидеру покрета, који напредњаци називају "Мало ми је било", да ће врло брзо бити утврђено ко је где шта бројао, и ко се где пребројао, као и ко је погрешно мислио да ће му крађа и лоповлук тек тако проћи.

Напредњаци кажу да је Радуловић у праву – он је сасвим сигурно зарадио на рачун Србије, и то у оних једанаест предузећа у којима је био стечајни управник, и када је са својом женом намештао послове заједничким фантомским фирмама.

"Српска напредна странка поштује одлуке надлежних државних органа, па ћемо у складу са тим и сачекати коначну одлуку", поручили су напредњаци.

Истичу и да им је и те како жао што је "професионалац" Радуловић у паници јер се негде изгледа прерачунао, као када је, преко ноћи, гасио предузећа и раднике избацивао на улицу.

Радуловић је раније данас саопштио да је Вучић "прави губитник ових избора јер је изгубио апсолутну власт коју је имао".

Напредњаци су касније вечерас замолили Радуловића да одговори "колико су он и његова жена украли пара од грађана и ставили на рачун својих фантомских фирми, и колико су отпустили радника".

Поред тога, СНС пита Радуловића колико су његов кум Александар Стевановић и његова жена извукли пара из БИП-а. "СНС пита Сашу, Мало ми је било, Радуловића зашто је нервозан и молимо га да данас одговори само на ова питања", напомиње се у саопштењу.

 

"ДС о неправилностима, а није уложио ниједан приговор"

У посебном саопштењу СНС је истакао да функционери Демократске странке свакодневно говоре о неправилностима на изборима, а да притом ниједан приговор нису поднели РИК-у.

СНС у свом саопштењу поручује "лажним демократама да само они не помињу реч 'крађа'", јер грађани Војводине са нестрпљењем чекају извештаје надлежних државних органа како би видели где је све Бојан Пајтић "покрао, са својим најближим сарадницима, народне паре".

Напредњаци нистичу да демократе немају шта да понуде грађанима и да би требало да се "прошетају до Хетерленда и виде резултат своје владавине на делу, и биће им јасно зашто су их грађани Војводине казнили и заувек отерали и од покрајинске касе".

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 02. јул 2024.
° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару