Јоксимовић: Промене у Војводини важне због напретка

Чланица Председништва СНС Јадранка Јоксимовић поручила је данас да су избори врло важни за све грађане Србије, а посебно Војводине, те да је за укупан напредак важно да у покрајини дође до кључне промене власти.

"У покрајини имамо 16 година на власти једну странку, једног премијера и за демократски процес, али и за укупан напредак, важно да дође до кључне промене у Војводини", рекла је Јоксимовићева у Сремским Карловцима.

Тада ћемо, како је додала, заједно, у синергији републичке и покрајинске власти, са више ресурса, знања и механизама моћи да покренемо ствари напред и направимо добар резултат.

"Главна порука СНС је да уједињени око истих идеја напретка, што значи одговорним управљањем, економским ресурсима солидарног друштва владавине права и сарадње унутар земље, у региону и са релевантним међународним партнерима, постижемо стабилност и имамо основу за економски напредак, како би људи на свом личном стандарду осетили да живе боље", рекла је Јоксимовићева, која је и интернационални секретар СНС-а. 

За СНС су, према њеним речима, најважнији економски напредак, нова радна места, владавина права, реформа здравства, реформа образовања и прилагођавање радне снаге условима трзиста рада, како бисмо могли да напредујемо.

"То су најважније ствари за све грађане Србије, посебно за грађане Војводине и добро је да се догоди промена и да заједно, уједињени око истих циљева остваримо прави напредак", рекла је Јоксимовићева.

Потпредседник СНС-а Игор Мировић поручио је да та странка жели промене у Сремским Карловцима, а посебно у Војводини и да на нивоу целе државе настави са политиком коју је започела 2014. године када је Александар Вучић преузео кормило Владе Србије.

"Резултати су јасни - велике инвестиције и инвеститори из целог света долазе у све крајеве наше земље, граде се објекти инфраструктурре, стабилизоване су јавне финансије, а најстарији, пензионери дали су најзначајнији допринос таквој акцији", рекао је Мировић.

Он је додао да се већ ове године кроз стабилизацију види најава повећања пензија и плата у јавном сектору.

СНС је, према његовим речима, много учинила на укупној политици стабилности, додајући да се у Србију "вратио ред и закон".

"Сигуран сам да ће наша политика, са снажним резултатима, добити 24. априла поверење грађана Војводине, посебно за скупштину Војводине", рекао је Мировић и додао да идеја није пука замена људи на функцијама, већ нова политика уједињених акција.

"Та политика, уверен сам, победиће у Сремским Карловцима, Војводини и целој Србији", закључио је Мировић.

четвртак, 04. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару