Вулин: ПС гарант јачања социјалне заштите

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин позвао је Крагујевчане да на локалним изборима подрже листу те странке, која ће бити гарант квалитетног спровођења социјалне политике и јачања социјалне заштите.

Вулин је на завршној конвенцији у Крагујевцу позвао присутне да на предстојећим републичким изборима заокруже листу "Александар Вучић - Србија победује" јер је Србији потребна снажна и стабилна већина, јака влада и јак премијер.

Истичући да Покрет социјалиста на изборе у Крагујевцу излази самостално, на листи под редним бројем 10, Вулин је рекао да странка жели да покаже да је гарант спровођења социјалне политике какву је спроводило министарство рада и на локалу.

"Ми смо потребни Крагујевцу, како бисмо ојачали социјалну заштиту, да би се глас левице чуо и будућој локалној власти", истакао је Вулин.

Вулин је рекао је Крагујевац велики и важан град, да често онако како мисли Крагујевац мисли и Србија, као и да глас тог града не може да се пречује или не чује.

Рекао је да очекује од грађана да заокруже број 10, како би социјална политика била важан део политике града.

"Овде у Крагујевцу хоћу да пратите црвени бајрак, ову заставу истине и правде, да пратите себе какви сте били свих ових година и да у договору са радником, сељаком, студентом, пензионером, ратником, мењате Крагујевац, да будете баш онакви какви сте били. И немој да будете мање храбри него што сте били на барикадама", поручио је Вулин.

Он је нагласио да Покрет социјалиста апсолутно подржава републичку листу број 1 "Александар Вучић - Србија побеђује" и да верује да је добро да Србија буде јака земља, са снажном и стабилном већином, јаком владом и премијером.

Вулин је истакао да је Крагујевац важан и велик град, али да не може сам, па је зато потребна јасна и чврста победа на републичком нивоу.

"Хоћу да наставите да чувате Србију, јаку и моћну, какву смо почели да је правимо. Од вас очекујем да на републичким изборима подржите листу број један, јер ПС стоји уз свог коалиционог партнера", навео је Вулин на конвенцији у хали пред око 2.000 грађана.

Он је додао да ПС није као "неки" који лако мењају своја уверења, пријатеље и коалиције.

Истакао је и да влада коју предводи Вучић и у којој је он министар неће увести Србију у НАТО, неће увести санкције Русији, неће признати Косово и Метохију нити истополне бракове.

четвртак, 04. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару