СНС: У политици је најважније борити се за сваког човека

Сви грађани 24. априла треба да изађу на изборе и гласају, јер нема бољег кандидата од Александра Вучића у Србији и Милуна Тодоровића у Чачку, поручено је са предизборног скупа Српске напредне странке у Чачку.

Потпредседник СНС-а Небојша Стефановић рекао је да нема ничег важнијег у политици, него се борити за сваког човека.

"Важна нам је стабилност државе, јер инвестиције хоће тамо где је стабилно, како би се отварала нова радна места. У Србији је у протекле четири године запослено 150.000 људи, али и то је мало", истакао је Стефановић.

Према његовим речима, новац од корумпираних криминалаца мора да се врати грађанима, обећавши да у борби против корупције и криминала неће бити повлашћених.

Стефановић се захвалио пензионерима на подршци, додајући да је њихова подршка и залагање било изузетно велико.

"Треба нам свака инвестиција, радно место, хоћемо јаку привреду. Милуна Тодоровића познајем 14 година и не постоји бољи човек који ће пре доћи до премијера или министара", истакао је Стефановић.

Позвао је све грађане, а пре свега Чачане, да 24. априла изађу на биралишта и покажу да будућност и нова радна места почињу у Чачку.

Председник Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић, уверен је да ће Тодоровић бити нови градоначелник Чачка, јер је пре свега добар човек.

"Србија ће добити старог премијера и новог градоначелника Чачка. Многи кажу да је победик избора познат, али ја мислим да се победник неће знати до недеље увече и наша обавеза је да у наредних шест дана дамо максимални напор и да сви у недељу изађемо на изборе", истакао је Љајић.

Каже да нам је потребна стабилна влада и стабилна власт у Чачку, додајући да ово нису избори између фудбалских тимова или шоумена.

"Одлучујемо о судбини наше деце, младих у наредне четири године. Доста нам је подела", поручио је Љајић.

Тодоровић, кандидат за градоначелника Чачка, рекао је да његов тима има пуно енергије, знања, грабрости и идеја.

"Бити први на листи, када вас препоручи председник једне странке, изузетна је част, али велика одговорност. Грађанима нудим себе, Милуна Тодоровића, родитеља два момка, који зна проблеме младих", истакао је.

Према његовим речима, у Чачку се на бироу налази 60 одсто жена, обећавши да ће их све запослити.

"Потрудимо се да нас буде више, подржаћемо вантелесну оподњу, градићемо школе, вртиће", рекао је Тодоровић, уједно се захваливши и пензионерима који су дали велики допринос зарад свије деце и унука.

Нагласио је и да је пред њима пуно посла.

"Морамо да побољшамо здравствени систем, урадимо све да Чачак буде универзитетски град. Спустићемо Чачак на Мораву и искористити потенцијале све три бање. Не смемо да будемо црна рупа на политичкој и економској мапи", закључио је Тодоровић.

петак, 05. јул 2024.
17° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару