СНС: Млади да изаберу пут будућности

Функционери Српске напредне странке Маја Гојковић и Игор Мировић разговарали су у Руми са младима и позвали их да изађу на предстојеће изборе и изаберу пут будућности и отварања нових фабрика, које ће омогућити запошљавање младих.

"Позивамо младе да 24. априла изађу на изборе и не препусте неком другом одлуку којим путем ће ићи и Рума и Војводина и Србија. Нема много опција – један пут је пут прошлости: изолације током деведесетих или пљачкашких привартизација током 2000-их, због којих су млади напустали Србију, док је други пут, пут будућности који нуди Српска напредна странка и Александар Вучић", поручила је Гојковићева у Руми.

Она је истакла да је то пут привлачења нових инвестиција, запошљавања и нових радних места и будућности за младе, овде у Србији.

Гојковићева је нагласила и да је општина Рума добар пример како је локална самоуправа у сарадњи са Владом Србије, за само 13 месеци довела бројне инвеститоре и смањила незапосленост.

"Данас сам овде имала прилику да видим како се почиње са изградњом нове фабрике, која ће омогућити запошљавање младих и то оних који су се образовали у школома у Руми, као што је Средња пољопривредна школа", рекла је Гојковићева.

Она је позвала младе да 24. априла изађу на изборе, истичући да су они будућност земље и да одлуку о томе како ће Србија изгледати не треба да препусте другима.

Потпредседник СНС-а Игор Мировић нагласио је да се Српска напредна странка залаже да се заједничким снагама локалних самоуправа, покрајинског и републичког нивоа, након избора у Србији отварају нова радна места и даје шанса младима.

"Ми ћемо успети у томе, 24. април је прекретница када ће се гласати за то да ли желимо стабилну и уређену Србију у којој ћемо се такмичити по броју инвестиција, радних места, које ће искористити младе генерације, или ћемо се вратити у прошлост, када смо се такмичили према броју компанија које су неки уништавали, броју комбината који су одлазили у руке тајкуна и криминалаца и по броју пропуштених шанси", рекао је Мировић.

Он је нагласио и да је изузетно срећан што је у Руми видео да постоји перспектива за младе и да се доласком инвестиција отвара шанса за њихову бољу будућност.

"То је боља и светлија слика Србије, коју је градила Српска напредна странка и коју ће градити и након 24. априла", закључио је Мировић.

петак, 05. јул 2024.
17° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару