Вулин: Да о Србији одлучују они које је народ изабрао

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин позвао је грађане да на парламентарним изборима гласају за листу "Александар Вучић - Србија победује" и омогуће чврсту већину и стабилну владу, како би о Србији одлучивали они који су у земљи рођени и које је народ изабрао.

Александар Вулин је на страначкој трибини у Смедереву, поручио да је на изборима потребна подршка Србије да би они који су у овој земљи рођени и за које су грађани гласали, на крају и одлучивали о њеној будућности и животу деце.

"У овој земљи, док се ми питамо и док се ви питате, више никада неће одлучивати неко за кога нисмо гласали, неко ко је приватизовао и опљачкао Србију, неко је постао богат на муци наше земље", поручио је Вулин.

Упозорио је да су земље у окружењу несигурне и нестабилне и да је то још један разлог више зашто је Србији потребна јака влада.

"Погледајте Македонију, погледајте политичку ситуацију у Црној Гори, у свим земљама у окружењу људи се плаше за себе, своје породице. Не знају кад ће избори, не знају ко ће их спровести.… Зато вас молим да гласамо тако да имамо чврсту и стабилну већину и владу која ће очувати мир и стабилност", рекао је Вулин.

Говорећи о локалним изборима, Вулин је позвао грађане Смедерева да гласају за листу Покрета социјалиста под редним бројем 10, који на локалне изборе излази самостално и коју предводи Бранко Милановић.

Навео је да ће ПС бити гарант да ће се социјална политика у Смедереву водити као и у Републици, да неће бити умањења социјалних давања, да ће се водити рачуна о најслабијима, најстаријим и најмлађим грађанима, запошљавању….

Осврћући се на најављено потписивање уговора у Железари, Вулин је рекао да је сутра велики дан за Смедерево, али и целу Србију, јер је јасно да ће та компанија коначно бити у сигурној руци, да ће 5.000 радних места бити сачувано, те да ће се одатле "хранити цела Србија" кроз повећани БДП и извоз.

"Сутра ће Вучић објавити целом свету да ми побеђујемо.… Да је само то, па да се гласа за ту коалицију, али није само то успех. Променила се наша земља на боље, можда још није богатија, али је свакако праведнија", рекао је Вулин.

Обраћајући се представницима Коалиције расељених лица са КиМ, који су присуствовали трибини, Вулин је рекао да се Србија мери по томе колико води рачуна о Косову и Метохији и истакао да Србију са КиМ једино може да помере Срби, својом неслогом и политиком која није мудра.

"Никад нас нико други са Космета није могао померити", рекао је Вулин и додао да је политика владе политика чувања и незаборављања и поручио представницима коалиције да они припадају КиМ и да без њих не може бити Космета.

петак, 05. јул 2024.
17° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару