Одржан митинг СНС-а у Бачкој Паланци

Српска напредна странка је у центру Бачке Паланке одржала предизборни митинг са ког је поручено да се 24. априла бира између Србије са тајкунском и пљачкашком приватизацијом и политички и економски стабилне Србије коју предводи Александар Вучић.

Чланица председништва СНС и прва на листи те странке за покрајинске изборе Маја Гојковић је рекла да ће у Војводини 24. априла да се мењају ствари и да ће грађани онима који, како је рекла, 16 година седе у покрајинској власти рећи "Иде Миле".

Она је истакла да Српска напредна странка неће никог побеђивати на изборима, јер "СНС не дели људе", нагласивши да су у тој странци поносни на то што ће народ на изборима изабрати СНС.

"Александар Вучић је човек који 24 сата дневно ради, али не за себе, већ за грађане Србије и зато му грађани верују и дају му подршку да са њим на челу Србија победи", рекла је Маја Гојковић.

Према њеним речима, Александар Вучић и СНС ће учинити да Војводина опет буде најлепше место у Србији, да буде локомотива развоја Србије и житница Европе.

"У све сам могла поверовати, али у то да ће неко у Војводини уништити пољопривреду у то нисам могла поверовати, а Бојан Пајтић је и то успео да уништи и због тога му треба рећи да је дошло време да оде", истакла је Гојковићева.

Члан Извршног одбора СНС-а и председник савета за родну равноправност те странке Зоран Ђорђевић, који је и министар одбране у Влади Републике Србије рекао је да пред Србијом стоје два пута и да грађани на изборима бирају између повратка у време пљачкашке и тајкунске приватизације и политички и еконимски стабилне Србије.

"Један пут је тајкунска власт по њиховој мери и мери њихових властодржаца, а други пут је Србија по мери народа, Србија коју предводи Александар Вучић", рекао је Ђорђевић.

Поручио је грађанима Бачке Паланке да приликом гласања дају подршку Србији по мери људи у којој ће владати мир.

Члан председништва Српске напрене странке и председник Градског одбора СНС-а Нови Сад Милош Вучевић, који је и градоначелник Новог Сада, грађанима Бачке Паланке је пренео поздраве председника СНС Александра Вучића који је, како је рекао, обећао да ће одмах након избора посетити Бачку Паланку, да се на лицу места увери на који начин су покренути инвестициони процеси.

"Ствари су потпуно јасне са једне стране су и они са левице и они са деснице који су се ујединили и само знају да кажу "уааа Вучић", а ми на ту мржњу одговарамо радом за бољу Србију и за интересе грађана", рекао је Вучевић.

По Вучевићевим речима, Србија предвођена Александром Вучићем је Србија у којој се покрећу инвестиције, Србија у којој се отварају нова радна места, Србија која је политички стабилна.

"На једној страни су и Пајтић и Шешељ и Чанак и Тадић и Двери и сви они кажу гласајте за мене јер ја ћу да контролишем Вучића, а Вучић каже народ гласа за мене јер мене једино народ контролише", рекао је Вучевић.

Кандидат СНС-а за председника Општине Бачка Паланка, Бранислав Шуштица је рекао да је појавом СНС на политичкој сцени Србије уместо подела и сукоба дошло до смиривања страсти, јер, како је истакао, руководство ржаве на челу са Аександром Вучићем све проблеме решава на миран и сталожен начин.

"Александар Вучић и СНС свима дају пример којим путем треба да идемо и 24. априла је јасан и једини могућ избор, а то је избор у ком Србија побеђује", рекао је Шуштица.

Актуелни председник општине Бачка Паланка Александар Ђедовац је рекао да је бачкопаланачкој општини Републичка Влада много више помогла од покрајинске владе са којом је, како је казао, сарадња била привидна.

"У Скупшти општине Бачка Паланка имали смо партнере у власти који су у власти били када им је то одговарало, а када није наступали су као да су опозиција и због тога нам на изборима треба јасна победа како се не би сусретали са таквим проблемима", рекао је Ђедовац.

На митингу су говорили и некадашњи функционери СПС-а из периода дведесеих година Радован Панков и Михаљ Кертес.

петак, 05. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару