Обрадовић: Избори су референдум за ЕУ и НАТО или за Русију

Председник Двери Бошко Обрадовић рекао је у Чачку на завршној предизборној конвенцији тог покрета да су избори 24. априла у Србији велики референдум.

Бошко Обрадовић је додао да грађани бирају између политике Српске напредне странке (СНС), Социјалистилке партије Србије (СПС) и Дмеократске странке (ДС) са једне стране, који су за улазак у Евопску унију по сваку цену, за НАТО, ММФ, Бриселски споразум, подршку старним фирмама и наставак политике Млађана Динкића.

С друге стране је, рекао је он, коалиција Двери и Демократске странке Србије коју је назвао патриотском. Она је против уласка Србије у НАТО и у ЕУ, залаже се за стратешку сарадњу с Русијом и очување Косова у саставу Србије, за подршку пољопровреди и за борбу против смањења броја сановника Србије.

Обрадовић је указао да у Србији нема политичких емисија, нема тлевизијских дебата, нема сучељевања васти и опозиције.

"Представници власти, нарочито СНС, беже од сваког разгвора са опозицијом и ТВ дуела, јер немају програм, јер немају шта да кажу, јер је Александар Вучић једино што имају. Све листе СНС у свим градовим и општинама Србије се зову Александар Вучић. То је бесмисао до којег смо дошли, да би Вучић по својој ауто-пројекцији требало да буде и градоначелник свих градова и председник и општина у Србији", рекао је Обрадовић.

Он је додао да је слично у Чачаку где је оценио да је такође референдумска атмосфера о томе да ли ће Чачак наставити путем којим га већ две деценије води Нова Србија (НС), или ће дати шансу новој генерацији младих, стручних и способних људи.

"Глас у Чачку за СПС и СНС је бачен глас који ће завршити тако што ће Ивица Дачић и Александар Вучић позвати своје пионе у Чачку и рећи им да је Чачак Илићев и да он треба да буде градоначелник јер им се смучио у Влади и хоће да га отерају из Београда", рекао је Обрадовић и позвао Илића на ТВ-дуел у недељу у 21 сат на локалној ТВ Галаскија 32, у термину који је предвиђен за представљање Двери.

На предизборној трибини Двери у Дому културе у Чачку говорили су и кандидати с листе Двери за посланике Александар Танасковић, Миладин Шеварлић, Иван Дојчиновић, представница Равногорског покрета Катарина Богићевић, председник Самосталног синдиката Телекома Братислав Лазић и чланови Политилког савета Двери Владимир Димитријевић и Мило Ломпар.

петак, 05. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару