Јоксимовић: Јагодина заслужује промене

Чланица Председништва Српске напредне странке Јадранка Јоксимовић поручила је у Јагодини да тај град заслужује боље, те да се само тимским радом може доћи до бржег развоја.

Јоксимовићева је након обиласка Градског одбора и штанда на централном градском тргу у Јагодини истакла да је важно да СНС показује да Јагодина заслужује промене.

Подсећајући да је СНС 2014. године победио у Јагодини и успео да увери грађане да може да се ради више, да се више запошљава, наглашава да је тема ове кампање борба за нова радна места.

''Добро је изградити инфраструктуру, то је предуслов, добро је да имамо и културне институције које ће помоћи да млади људи кажу да вреди остати, живети и радити у свом граду, у овом случају Јагодини. Све је то важно, али радно место је оно што чини човека поносним и способним да се осећа као део једног тима, да је важан и за свој град и за своју земљу'', напоменула је Јоксимовићева.

Финкционерка сматра да су СНС и лидер те странке Александар Вучић водили искрену политику, предано су радили и трудили су се да обнове међународни утицај државе што је важно за долазак нових инвеститора.

"Нисмо све довршили и то је чињеница. Треба нам нов мандат, нове четири године да све ове добре ствари који су темељи успешне државе и успешног града довршимо на прави начин'', рекла је Јоксимовићева.

Навела је да су грађани видели да премијер Вучић, и сви у његовом тиму задужени за различите области, нису популисти, демагози и да не говоре ствари које су згодне да се чују и које се свиђају свима, а које заправо не значе ништа.

''Ми идемо можда и тежим путем, можда је некад наша политика досадна, незанимљива, али због будућности и садашњег живота морамо да будемо спремни на више посла, па и да сачекамо две године. Замислите шта су две или четири године у односу на 20 и 30 година које смо изгубили у погрешним одлукама, са погресном политиком'', рекла је Јоксимовићева.

Функционерка СНС-а је разговарала и са грађанима у Ћуприји.

''Ми смо ушли у превремене изборе управо из разлога што мислимо да смо радили доста и добро. Мислили смо да је важно да нам грађани дају нов легитимитет ако су препознали, а верујем да јесу, искрену политику коју је премијер Вучић покренуо и предан рад свих у том тиму'', указала је Јоксимовићева.

Наводећи да имају још посла, закључује да је Влади потребан нов легитимитет да идуће четири године доврши са најважнијим реформама и да може да се каже да ће од 2020. године Србија бити уређенија, ефикаснија и боља држава у којој вреди живети и радити.

субота, 06. јул 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару