Костић: Грачаница - тврђава Српске напредне странке

Чалн Извршног одбора Српске напредне странке Владета Костић рекао да је Грачаница тврђава СНС-а и да ће то потврдити ванредни парламентарни избори 24 априла.

Костић је на изборној конвенцији СНС рекао да је Грачаница уједињена у политици коју води премијер Александар Вучић и да су схватили да не могу дозволити себи луксуз подела јер би тако постали плен оних који би Грачаницу да врате у прошлост.

Костић, који је градоначелник Грачанице, позвао је све да 24. априла подрже СНС и премијера Александра Вучића, истакавши да су избори важни за све, нарочито за Србе са КиМ.

Истакао је да Србима у покрајини нема опстанка без економски јаке и стабилне Србије.
“Потребно је да резултатима на изборима Александру Вучићу дамо најачу карту у Бриселским преговорима, а то је сигурно подршка Срба са КиМ”, рекао је Костић и нагласио да је за непуне две године Вучић на КиМ био седам пута.

На конвенцији СНС у препуном Дому културе у Грачаници говорио је и заменик директора Канцеларије за КиМ Душан Козарев, који је истакао да ће Влада Србије, премијер Вучић и Канцеларија за КиМ подржати свакога ко жели да ради на КиМ и остане у покрајини.
Козарев је позвао све да 24. априла дају свој глас Српској напредној странци и Александру Вучићу.

Члан ГО СНС Милован Дрецун изјавио је да је Косово и Метохија бит српског народа, наша историја, садашњаст, будућност и отаџбина сваког Србина.

Дрецун је рекао да су Србију 2012. отели из руку од оних који су је опљачкали, уназадили и унесрећили, и својим незнањем и нечињенњем довели до тога да је КиМ било тада само на корак од уједињења са Албанијом.

“Године 2012. то смо зауставили, док су они за четири године затворили преко 450.000 радних места, ми смо отворили 120.000. Када смо кренули у процес нормализације односа да би заштитили Србе на КиМ и спречили стварање 'Велике Албаније', онда су нас они који се јуначе на вашем страдању, оптуживали да смо издали Косово”, рекао је Дрецун.

Нисмо затворили наше институције на КиМ и нисте остали без посла, рађа се много више деце и тако се ми боримо за Србију, поручио је Дрецун окупљенима у Грачаници.

На конвенцији СНС-а у Грачаници говорио је и чалн ИО СНС Бранимир Стојановић који је окупљене подсетио на саме почетке формирања СНС, истакавши да застава СНС није само страначка застава, већ стег слободе, истине и наде. 

“Пре осам година формирана је странка која је пробудила наду да је могуће да се другачије заврши, да овде преживимо. Пре четири године кренули смо у изборне победе, са заставом СНС као са бакљом, обилазећи села и сваку кућу, будећи наду да људи не одустану и не оду”, рекао је Стојановић.

"Изборили смо слободу прво у Грачаници, па онда редом и ту слободу нећемо дати", рекао је Стојановић и позвао грађане да 24. гласају за СНС.

субота, 06. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару