Вучић: Напади говоре о немоћи

Председник СНС-а Александар Вучић поручио је у Сомбору да сви напади на њега и СНС говоре о немоћи оних који то раде, који губе власт после 16 година и који би да Србију врате у прошлост.

Вучић је на предизборном митингу рекао да његовим политичким противницима није ни преостало ништа друго осим да праве инциденте и да организују људе који ће на предизборним скуповима извикивати политичке пароле.

"Пустите их да кажу све што хоће, зато што све то намерно организују... Само немојте да ми тајкуне помињу тајкунски изасланици, од Мишковића до Богићевића и сваког другог, који су вас родили и створили, направили и држали на власти. Није им остало ништа друго сем да праве инциденте и свакога дана, на сваком скупу то ће радити", навео је Вучић, пошто су се из масе чули повици да су "деца у Србији гладна".

Вучић је рекао да некуда шаљу људе који говоре да су гладни, иако, приметио је, "гладан то никад неће да уради, зна колико је тешко и колико се мучи", а на други скуп пошаљу неког другог да каже да су опет неког негде напали, иако није било мирније кампање.

"Без обзира на све нападе, подле и покварене трикове, што раде против своје земље, не могу ништа да ураде. Само један проблем имају – не воле их грађани и народ", истакао је Вучић, који је присталице СНС-а позвао да не реагују на провокације.

"Питање је зашто им толико сметамо? Сметамо онима у земљи који су пљачкали, а ту мислим и на тајкуне и на њихове политичке помагаче, и онима у региону којима није увек у интересу снажна Србија, и некима споља, који би волели да Влада буде слабија да би они имали већи утицај, да би могли да одређују будућост Србије, да би као у луткарском позоришту говорили данас за ове гласајте, сутра за оне", навео је Вучић.

О будућности Србије се, међутим, никада неће одлучивати у страним амбасадама, већ ће о томе одлучивати грађани, свидело се то њима или не:

"Србија је дошла до те снаге да може да брани своју слободу и чува свој интегритет", истакао је Вучић.

Вучић понавља да грађани 24. априла имају једноставан избор, између прошлости и будућности, да они који би да врате Србију у прошлост не желе добро Србији и да зато избори нису коцка и игра и нешто што је лако, већ су одлучујући за наредне четири године.

"Знам да вам је некад наша политика досадна, да желите да чујете неку тежу реч, а ја понекад намерно то избегнем, јер знамо да ни шовинизам, нити било која ружна реч неће донети ново радно место и послове. Сомбор ће имати нове фабрике, и Сомбор, и Апатин, и Оџаци, и сва места у Западнобачком округу", навео је Вучић.

субота, 06. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару