Вулин у Димитровграду: Гласајте за листу број један

Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин позвао је грађане да на изборима подрже листу број један коју предводи Алексанадар Вучић додајући да та листа гарантује да ће Србија наставити да се развија и да брине о сваком свом грађанину.

"Покрет социјалиста позива све своје чланове, симпатизере, бираче да изађу на изборе у што већем броју, изразе своју вољу и подрже листу број један - листу коју предводи Александар Вучић", рекао је Вулин на предизборној конвенцији у Димитровграду, позивајући грађане да на локалним изборима подрже Покрет социјалиста и листу под редним бројем 6.

Како је истакао, листа коју чини и Покрет социјалиста налази се под бројем 1 и за свој циљ има првенствено да побољша квалитет живота грађана и сачува политичку стабилност у Србији јер без политичке стабилности неће бити ни економске, ни инвестирора...

"Тамо где нема мира у кући нема срећне куће, ни породице. Србија мора да буде велика и срећна породица", рекао је Вулин.

Поновио и да ће сваки члан Покрета социјалиста, сваки симпатизер гласати за ту листу, оцењујући да она Србији омогућава да настави са политиком која јој је помогла.

Како каже, то је политика која ће у исто време водити рачуна о ономе ко нема посао и о ономе ко је отпочео посао, која ће у исто време да води рачуна и о пензионеру и о ђаку.

Наводећи да је Покрет социјалиста лојалан коалициони партнер, борбен и да дели иста уверења са листом број један коју води Вучић, он је позвао бираче да на локалу у општини Димитровград подрже изборну листу под редним бројем шест.

Он је позвао бираче да се определе за ту странку и да гласају за своје комшије, за људе које добро познају, чију вредноћу и знање умеју да цене, за људе који искрено воле Димитровград.

"Желим да помогнем вашој општини. Уосталом то је мој задатак као министра који води рачуна о територији читаве Републике Србије, али на вама који сте из Димитровграда је да волите своју општину више од било које друге и да радите за њу да нешто промените. Имате пријатеље у Београду на које можете да се ослоните, али ви сте ти који морају да воле своју општину и који морају да дају све од себе", рекао је Вулин.

Вулин je, потом посетио Белу Паланку, одакле је поручио да време које долази и изборе који наступају грађани морају искористити како би живот у том граду учинили много бољим него што јесте.

"Већ дуго Бела Паланка назадује, губи се на привредном развоју и смањује се број људи који овде живе", рекао је Вулин, додајући да је Покрет социјалиста снага која може тај процес да преокрене и да покаже да ствари могу да се мењају на боље.

Председник Покрета социјалиста позвао је грађане Беле Паланке да на републичком нивоу гласају за листу под редним бројем 1 и Владу Александра Вучића која, како је рекао, гарантује ће Србија наставити да се креће истим путем као до сад, путем исправне привредне политике.

 

субота, 06. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару