Вулин: Влада жели да сваки део Србије буде једнако развијен

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин обишао је Мали Зворник и Крупањ и поручио грађанима да сами покажу колико им је стало до општине у којој живе, а да ће Влада Србије бити ту да их подржи и да се залаже, јер жели да сваки део Србије буде бар приближно пођеднако развијен.

"Дошао сам овде из поштовања према вама и људима који вас воде, али не може никоме да више стане до Малог Звроника него вама. Ви сте ти који морају да одлуче с ким ће да живе, како ће да живе и ко ће да их води", рекао је Вулин.

"Ја сам ту испред Валде Србије да кажем да ћемо бити уз вас и ваш избор и ми ћемо поштовати то што изаберете и да ћемо учинити оно што је до нас да вам помогнемо да се развијете и имате бољу општину, али не без вас и ваше, жеље, ваше љубави према својој општини", рекао је председник ПС.

Према речима Вулина, Влада ће се борити да сваки део Србије буде бар приближно подједнако развијен, јер је то је њена брига.

"Ваша брига је да сачувате ово што имате, да повећате и да унапредите. За то се боримо на овим извборима. Ви сте видели и знате да човек који нас води, Александар Вучић подједнако воли свако село и сваког човека", рекао је Вулин.

Крупањ заслужује помоћ и подршку

Лидер Покрета социјалиста поручио је у Крупњу да је то веома важна варош која заслужује помоћ и подршку.

“"У Крупњу живе вредни и честити људи који су жртве транзиције и пљачкашких приватизација и којима је потребна помоћ"”, рекао је Вулин, додајући да је ове године кроз трансферна средства издвојено преко 2.354.000 динара за дневни боравак за децу ометену у развоју и услуге геронтодомаћица.

Председник Покрета социјалиста позвао је грађане Крупња да на републичком нивоу гласају за листу под редним бројем 1 и Владу Александра Вучића, која, како је рекао, гарантује да ће Србија наставити да се креће истим путем као до сад, путем борбе против пљачкашких приватизација и путем исправне привредне политике.

“Покрет социјалиста је млада странка која људе дели на вредне и на оне који то нису, као и на оне који своју земљу воле и оне који је не воле, то је странка које је на наступајућим локалним изборима указала поверење младим људима којима треба дати шансу да покажу колико воле свој град”, изјавио је Александар Вулин на предизборној конвенцији у Крупњу где Покрет социјалиста излази самостално на локалним изборима са листом под редним бројем 2.

недеља, 07. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару